Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Vi söker undersköterskor till hemtjänstgrupperna Lindängen och Balladen!

Ansök nu

Vi söker nu undersköterskor till våra två hemtjänstgrupper Balladen och Lindängen. Vi är två hemtjänstgrupper som utgår från samma lokal på Lindängen. Lindängen och Balladen tar tillsammans hand om cirka 200 brukare som alla bor i vårt närområde. Till Lindängen och Balladen tar du dig enkelt med buss. Vi erbjuder ett fritt och socialt arbete där du cyklar på trygga cykelvägar mellan våra brukare.

Våra sektioner är uppdelade i omvårdnadslag. I lagen finns en bra teamkänsla och man hjälper varandra. Alla brukare har en fast omsorgskontakt men vi jobbar tillsammans med målet att alla brukare ska vara nöjda och trygga. Som ny undersköterska hos oss erbjuder vi dig en individuell introduktion och goda möjligheter till kompetensutveckling. Som medarbetare hos oss får du friskvårdsbidrag och har möjlighet till förmånscykel. Vi söker nu två undersköterskor för dagstjänster.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat den personliga omvårdnaden, hjälpa den enskilde med sitt hem och medicinska insatser som utförs på delegation av sjuksköterska och fysioterapeut.

Du dokumenterar händelser kring brukarna i LifeCare och har kontakt med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor och arbetsterapeuter. I det dagliga arbetet samarbetar du med hemsjukvård, och andra hemtjänstgrupper samt har kontakt med brukarens anhöriga.

Det kommer även finnas möjlighet till personlig utveckling i form av utökad ansvar, ansvarsområde och utbildning.

Kvalifikationer

Som undersköterska inom hemtjänsten på Lindängen och Balladen arbetar du utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Du motiverar och stöttar våra brukare i omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, serviceinsatser samt medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast. Utöver de praktiska arbetsuppgifterna ingår det även att dokumentera händelser enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Det ingår även i dina arbetsuppgifter att vara fast omsorgskontakt till brukare och ta ansvar för det arbetet genom att hålla välkomstsamtal, upprätta genomförandeplaner och ta extra ansvar för brukaren. Du har också en aktiv del i planering, lag- och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur.

Det är meriterande om du kan finska eftersom kommunen är ett finskt förvaltningsområde.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2, dagtid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare