Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Vi söker en HR-konsult med inriktning rekrytering!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Fastighets- och gatukontoret är en kunskapsintensiv organisation med en stor bredd av kompetenser inom teknik och samhällsbyggnad.

HR-avdelningens uppdrag är att verka för att höja hela förvaltningens förmåga att vara en attraktiv arbetsgivare för nuvarande och framtida medarbetare. HR-enheten består av tio personer som arbetar nära verksamheterna – och varandra – med både strategiskt och operativt stöd i HR-frågor.

Du kommer att fylla en viktig funktion när det gäller att rekrytera framtida medarbetare till förvaltningens mångfacetterade verksamhet. Som rekryteringskonsult ansvarar du för att självständigt driva hela kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Du kommer huvudsakligen att arbeta med rekrytering av specialister och chefer där du ansvarar för samtliga steg i rekryteringsprocessen för att finna den bästa kompetensen tillsammans med rekryterande chef.

Du kommer även att få möjlighet delta i nätverk och vidareutveckla rekryteringsprocesserna med fokus på effektivisering och kvalitetssäkring. I arbetet ingår även att administrera rekryteringar.

Vår framgång ligger i förtroende och leverans av hög kvalitet där rekryterande chefer känner stöd och expertis i vår kompetens. För många kandidater är du det första mötet med Malmö stad. Det gör dig till en viktig ambassadör för oss som arbetsgivare och vi ställer höga krav på oss själva att leverera en förstklassig kandidatupplevelse. Avdelningens arbetssätt präglas av samarbete och tillit men också av Malmö stads värdegrund - respekt, engagemang och kreativitet. Vi är ett team som samarbetar, stödjer varandra och löser vårt uppdrag tillsammans.

Välkommen med din ansökan om du vill vara en del av vårt härliga HR team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av en stor nyfikenhet inför vår verksamhet och ett intresse för människor och samhällsutveckling.

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom HR-området eller annat område som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.  

Du har aktuell erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering samt av chefs- och specialistrekrytering där roller såsom ingenjörer, projektledare, utredare eller motsvarande kompetenser ingår.

Att du har god erfarenhet av att självständigt driva hela rekryteringsprojekt är ett krav, liksom en mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande att du är certifierad i något testverktyg samt om du har erfarenhet av att ha arbetat med test i samband med rekrytering.

Ditt uppdrag kommer att innebära daglig kontakt med personer inom och utanför Malmö stads organisation. Därför ser vi att det är viktigt att du trivs med att bygga goda och långsiktiga relationer. För att lyckas i uppdraget krävs även ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att arbeta självständigt med flera olika parallella projekt och arbetsuppgifter.

Om arbetsplatsen

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad.

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m. 

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning och avser ett vikariat på ca 8 månader.
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren