Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Vi söker dig som vill jobba med friskvård och service i sommar!

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig mellan 1 juni- 31 augusti? Då har du chansen att jobba som ekonomibiträde på våra anläggningar på fritidsförvaltningen!

Vi söker sommarvikarier till följande anläggningar; Bulltofta motionscenter, Torups friluftsgård samt Hylliebadets kafé. När du arbetar som ekonomibiträde på våra anläggningar kommer du bland annat att jobba med att sälja träningskort, kassahantering, tillreda enklare maträtter, leda träningsgrupper, hantera bokningar samt att städa och sköta om våra anläggningar så att det är rent och snyggt för besökarna.

Beroende på var du blir placerad kan arbetsuppgifterna variera för att passa verksamheten.

Arbetstid kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer

Om du vill arbeta hos oss behöver du ha en gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Om du är intresserad av att arbeta på Hylliebadets kafé har vi även som krav att du ska vara simkunnigt.

Har du eftergymnasial utbildning inom service, friskvård, hotell och restaurang, eller annan utbildning  ser vi detta som meriterande.

Du har arbetslivserfarenhet som bedöms som relevant för tjänsterna, till exempel erfarenhet av att arbeta i kafé, gym eller med friskvård. Har du tidigare arbetat med lokalvård eller  arrangemangsverksamhet ser vi detta som meriterande. Har du B-körkort för manuellt växlad bil ses detta som meriterande.

Då du kommer att använda dator i jobbet behöver du också ha grundläggande IT-kunskaper för att vara aktuell för tjänsterna.

Du behöver också har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att trivas på våra anläggningar är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Att möta våra besökare och ge service till dem är något som du känner dig bekväm med. Du är också flexibel och har lätt att anpassa dig utefter nya förutsättningar.

Om arbetsplatsen

På fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet drivs fem bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet och Öresund Funkis. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker oss en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. På badenheten finns även rekreationsanläggningarna Bulltofta motionscenter och Torups friluftsgård. På anläggningarna finns gym, kafé och bastu som drivs av medarbetarna. På båda områdena arbetar man med att erbjuda malmöbon förutsättningar till en hälsosam fritid med fokus på friskvård och friluftsliv.

Fritidsförvaltningen

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 10
Tillträde: 240601 eller enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren