Vaktmästare till Bäckagårdsskolan

Vaktmästare till Bäckagårdsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Bäckagårdsskolan efter en vaktmästare och letar efter dig som är händig och som trivs med att utföra flera olika arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö.

Som vaktmästare hos oss är ditt huvudsakliga uppdrag att sköta, reparera och underhålla olika verksamhetsytor, inomhus såväl som utomhus. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att reparera och montera samt att sköta larm och nyckelhantering. Inreda och iordningsställa lokaler vid nyetablering eller lokalanpassningar förekommer också, liksom att hantera beställningar och leveranser inom arbetsområdet. Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) ingår i tjänsten. I uppdraget förekommer många interna och externa kontakter.

Andra arbetsuppgifter och övrig service som ligger inom ramen för uppdraget kan också förekomma. Ansvar för IT-uppgifter kan ingå i tjänsten, till exempel underhåll och installation av konferensutrustning och hårdvara.
 

Kvalifikationer

Du som söker har en yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du är kunnig inom  fastighetsskötsel och har minst två års yrkeserfarenhet av detta. Du har kännedom om brandskyddsarbete och är bekväm med viss digital hantering, inkl Officepaketet. Körkort B är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av SBA och av arbete som vaktmästare på skola. 

För att trivas i rollen som vaktmästare på Bäckagårdsskolan gillar du att arbeta självständigt och ha en omväxlande arbetsdag och du är serviceinriktad. Du behöver även vara strukturerad och kunna hantera många olika arbetsuppgifter.  Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen

Bäckagårdsskolan är en F-9 skola med två paralleller i varje årskurs och ca 540 elever. Vi har även en grundsärskola med 25 elever fördelade på fem klasser. Skolan ligger i östra Malmö intill grönområdena Gyllins trädgård och Husie mosse. Den omgivande naturen och skolans lokaler erbjuder en kreativ och hälsosam inlärningsmiljö. Bäckagårdsskolan är en hälsofrämjande skola och både för elever och för skolans ca 90 medarbetare arbetar vi för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Skolan byggdes för ungefär 15 år sedan och består av fem olika byggnader i 1 och 2 plan. Ledning och gemensamt stöd, där denna rollen är placerad, finns samlat i trevliga lokaler i hus A.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 
Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Juni 2023 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (3 dagar kvar)