Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Undersköterska med specialistkompetens

Arbetsuppgifter

Som undersköterska med specialistkompetens ingår du i ett team med andra specialistundersköterskor och övrig legitimerad personal. Du arbetar för god samverkan med andra verksamheter, brukare/patienter och närstående. Som undersköterska hjälper och stödjer du patienter med omvårdnadsinsatser samt utför medicinska insatser på delegation av legitimerad personal till förvaltningens målgrupper. Insatserna kan vara planerade eller akuta.

På uppdrag av sjuksköterska är du ett stöd till omvårdnadspersonal i våra verksamheter (boende och hemsjukvård). Tillsammans med legitimerad sjuksköterska genomför du kompetenshöjande insatser för omvårdnadspersonal inom såväl psykiatrisk som somatisk omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation i ProCapita.

Schemalagd arbetstid dag, kväll och varannan helg på ett 8 veckors specialschema som man delvis kan påverka själv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med specialistutbildning (KY-utbildning eller motsvarande) med inriktning äldre, psykisk ohälsa eller akutsjukvård. Du behöver ha minst tre års erfarenhet som undersköterska. Ett krav är att du har erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård, gärna med förvaltningens målgrupper med fysisk och/eller funktionsnedsättning. Du har erfarenhet av att vara delegerad.

Du är ansvarstagande och har en förmåga att prioritera om samt kan hantera snabba omställningar. Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och stora engagemang för människors välbefinnade och möjlighet till ett värdigt liv. Att se till patienternas/brukarnas behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt och respektfullt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat för att främja ett gott samarbete. Vi tror självklart att du genom att dela med dig av dina kunskaper bidrar till en ökad kvalitet i omvårdnadsarbetet. Din förmåga att handleda och kommunicera är god, och du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Du har B-körkort, och kan cykla.

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsenheten utgår från Stora Nygatan 1. Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid med önskad sysselsättningsgrad.
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan.

Övrigt

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 mars 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare