Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Systemförvaltare

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

HR-service är Malmö stads centraliserade operativa verksamhet inom HR och tillhör Serviceförvaltningen. Vi består för närvarande av fyra sektioner med ca 70 kunniga, hjälpsamma och glada medarbetare som levererar kommunövergripande tjänster inom HR-området.

Vi befinner oss på en spännande resa för att bli ett riktigt modernt och värdeskapande shared servicecenter åt våra kunder inom Malmö stad. Vi ger stöd och service till stadens chefer, medarbetare och verksamheter inom HR-området och bidrar till god service för malmöborna utifrån politiskt uppsatta mål. Vår framgång ligger i förtroende, kundnöjdhet och säker leverans. HR-service uppdrag växer hela tiden och nu har du chansen att bidra och vara med på vår utvecklingsresa.

Vi söker nu dig som vill arbeta som systemförvaltare med fokus på Malmö stads HR-system, ett viktigt arbete där du bidrar till att säkerställa att Malmö stad är en attraktiv arbetsgivare. Vi förvaltar och utvecklar ett 10-tal HR-system. Systemen hanterar bland annat lön, rehabilitering och rekrytering och HR-service tillhandahåller driften av systemen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Löpande systemadministration
  • Felsöka och åtgärda problem, vid behov i dialog med systemleverantören och systemansvariga
  • Vara ett stöd i Malmö stads HR-processer och våra interna processer på HR-service.

Med andra ord levererar du resultat med fokus på helhet och värde för våra kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Relevant högskoleutbildning inom exempel system- eller personalområdet alternativt annan likvärdig erfarenhet
  • Minst tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete eller minst ett års erfarenhet av att jobba som systemförvaltare av HR-system
  • Goda kunskaper i Microsoft Office 365
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterade om du:

  • Har arbetat med Personec P
  • Har arbetat i offentlig sektor

Arbetet innehåller till stor del daglig drift och systemadministration av HR-system och arbetsuppgifterna kräver därför att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, samtidigt som du inte har några problem att arbeta i grupp. Det krävs att du är analytisk, noggrann och lösningsorienterad. Våra kunders behov förändras löpande och allt går inte att planera eller förutse. Vi tror därför att du trivs bäst hos oss om du är flexibel och kan planera om din arbetsdag utifrån uppkomna behov. Du arbetar med fokus på att tillgodose kundernas behov och önskemål. I den här rollen får du möjlighet till mycket kontakt med olika delar av organisationen. Vi värdesätter därför att du är kommunikativ och skapar goda relationer genom social smidighet och ditt ödmjuka sätt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Om arbetsplatsen

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren