Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Specialpedagog till Nydalaskolan

Ansök nu
Arbetsuppgifter

På Nydalaskolan arbetar vi hårt för att göra skillnad för våra elever och för att eleverna ska få en stark anknytning till vår skola. Vår vision är att varje elev känner stark tro på sin person, sin förmåga och på sin framtid. Skolledningen leder genom exempel och sprider en stor arbetsglädje och engagemang som vi återser i våra arbetslag och avdelningar. Vi arbetar framgångsrikt tillsammans och gemensamt med att utveckla vårt ledarskap, våra relationer och vår kunskap.  Vi sätter stort värde på det kollegiala och kollektiva lärandet och tycker att mångfald berikar.  

Som specialpedagog hos oss genomför du utredningar, bistår pedagogerna i arbetet med pedagogiska kartläggningar och extra anpassningar. Gemensamt med arbetslaget tar du ansvar för och driver skolans elevhälsoarbete framåt. Du ansvarar för att elever och pedagoger får den kunskap de behöver för att kunna utvecklas i det dagliga arbetet. Du kommer att ingå i vårt elevhälsoteam och i det pedagogiska teamet arbetar du tillsammans med två duktiga speciallärare.  

På Nydalaskolan jobbar vi tillsammans och gemensamt!  

Kvalifikationer

Du som söker har specialpedagogexamen samt erfarenhet av arbete i åk F-6. För att trivas hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta och drivs av att arbeta tillsammans med andra. Du har lätt för att kommunicera, lyssna och utmana. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av och med varandra. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har erfarenhet och god kunskap om språkutvecklande arbetsmetoder, formativt arbetssätt samt kollegialt lärande. 

Du har en förvärvad kunskap och erfarenhet av handledning, elevhälsoarbete och av att arbeta med dokumentation, pedagogiska utredningar, extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram.  

Välkommen med din ansökan!  

Om arbetsplatsen

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6800 medarbetare och 35000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare