Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Speciallärare för åk. 4-9 till Pilbäckskolan

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Pilbäcksskolan söker nu en speciallärare med specialisering mot matematik som vill vara en del av ett kompetent och lösningsfokuserat resursteam. Som speciallärare arbetar du med att planera och genomföra undervisning, kartläggningar och observation av både enskilda elever och grupper. Du kan även få uppdrag kopplat till handledning av lärare. Som speciallärare medverkar du också i verksamhets- och metodutveckling samt blir ett stöd för ledningen i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att vara en viktig del av vårt elevhälsoteam, som också består av skolsköterska, skolkurator, skolpsykolog, studie- och yrkesvägledare, specialpedagog samt speciallärare med specialisering inom språk-, läs- och skrivutveckling och en med specialisering matematikutveckling.

Tillsammans med pedagoger och övrig skolpersonal skapar vi bästa möjliga förutsättningar för varje elevs bästa skola. I ditt uppdrag på Pilbäcksskolan kommer du tillsammans med pedagoger och övriga i elevhälsoteamet att arbeta för att utveckla goda lärmiljöer främst genom förebyggande arbete. Som speciallärare är du även en viktig profession i lärarnas ämnesteam för att tillsammans med dem vara en kvalificerad samtalspartner gällande planering av en differentierad undervisning och en tillgänglig lärmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och har en speciallärarexamen med specialisering mot matematikutveckling. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som speciallärare är det meriterande. Du behöver ha god kunskap om skolans styrdokument och förmågan att tillämpa det i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har god didaktisk- och pedagogisk förmåga samt att du har kunskap kring relevanta digitala verktyg. För att passa som speciallärare hos oss är det viktigt att du är positiv, lösningsfokuserad och flexibel. Du ska ha en god förmåga att samarbeta med såväl elever, personal som vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Pilbäckskolan ligger i det natursköna Tygelsjö ca 10 minuters väg med buss från Hyllie station. Tygelsjö är ett villaområde som består av ett äldre centrum med omgivande nybyggda områden. Pilbäckskolan är byggd 2013 och är en 4-9 skola med 530 elever. Alla skolans lärare är behöriga och våra elever har mycket hög gymnasiebehörighet. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. På Pilbäckskolan får du en trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6800 medarbetare och 35000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2023-08-10

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare