Sommarvikarierande köksbiträde till kostenheten!

Sommarvikarierande köksbiträde till kostenheten!

Vi söker flera vikarier som vill arbeta som köksbiträde i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2023!  

God, vällagad och näringsriktig mat är en viktig del av omvårdnaden och välbefinnandet hos matgäster inom hälsa- vård och omsorgsförvaltningen. Varje dag är viktigast och mat är både höjdpunkter och guldstunder. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Som köksbiträde har du varierande och omväxlande arbetsuppgifter i köken. Du jobbar dagtid och vissa helger med varuhantering, salladsberedning, matlagning, packning, servering, disk och städning av kökslokaler.

I våra seniorrestauranger arbetar du också med kundkontakter och kassahantering.

Vi erbjuder ett meningsfullt och viktigt arbete i köken inom äldreomsorgen!

Detta behöver vi av dig: 

Ålder: För att vara aktuell för jobb hos oss ska du ha fyllt 18 år. 

Utbildning och erfarenhet: Du har dokumenterad utbildning inom livsmedel/kök. Saknar du detta vill vi att du har gymnasieutbildning och minst 1 års arbetslivserfarenhet som köksbiträde. Tidigare arbetslivserfarenhet från stora kök och/eller restaurangverksamheter samt utbildning eller kunskap inom specialkost är meriterande.

Språk: Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Personliga egenskaper: Som person tycker du om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och anpassar dig lätt till förändringar.

Övrigt: Du behöver ha grundläggande datorvana, vilket innebär att du exempelvis ska kunna göra varubeställningar via inköpsportalen, kunna rapportera i ett lönesystem, hålla dig uppdaterad via mejl och teams, använda kostdataprogram och digital egenkontroll. 

Om vår arbetsplats:

Som köksbiträde inom Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har du matgäster som behöver omsorg i form av näringsriktig, lagad mat, varje dag, året om.

Kostenheten har ca 55 medarbetare som i 9 kök dagligen lagar och serverar mat till äldre. Det är både till dem som har sitt hem i särskilt boende eller dem som besöker någon av våra restauranger på mötesplatserna. Även matlådor till matgäster inom hemtjänsten tillhandahålls från kostenheten. 

Du är underställd sektionschefen som ansvarar för flera kök. I köken arbetar allt från 1–10 medarbetare beroende på kökets storlek och i kökets team ingår kockar och biträden. Vårt mål är nöjda matgäster vilket kräver en ständig dialog, varierande menyer och öppenhet mot alla våra gäster.

Utdrag ur belastningsregistret: 

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Detta ber vi om eftersom att det är viktigt för oss att veta vem du är. Utdraget vi vill se är "kontroll av egna uppgifter" och du behöver själv begära ut det via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett 

När du fått ditt utdrag visar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen kan ta flera veckor, så beställ utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Information om tjänsten:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, timvikariat eller månadsvikairat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4-6
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden, och vi rekryterar utifrån verksamheternas behov. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Övrigt om Malmö stad:  

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

 

 

 

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (57 dagar kvar)