Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Sommarsjuksköterskor till våra särskilda boenden!

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Sjuksköterskor till sommarvikariat och timanställning på våra särskilda boenden!

Söker du efter ett arbete där du får göra skillnad på riktigt?

Kanske söker du efter nya utmaningar i yrket? Kanske har du ändrat karriärsbana men vill tillbaka under en begränsad tid? Kanske är du pensionär och önskar hjälpa oss under sommarmånaderna? Malmö stad storsatsar just nu och behöver utöka tjänsterna för att möta den framtida vården. Som vikarie eller timanställd arbetar du på ett eller flera av våra 38 särskilda boenden i Malmö. Ange gärna önskemål om geografiskt område i din ansökan.

Nu söker vi efter sjuksköterskor till sommarvikariat samt timanställning. Det finns även möjlighet till fast anställning.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet att kunna planera och strukturera sitt arbete självständigt Individuellt anpassad introduktion och mentorskap första året. Arbetstiden är förlagd dagtid 07.00 - 15.30 alternativt kvällstid 14.45-22-45.

Vill du veta mer? Se intervju med kollegan Anna eller läs mer om våra boenden här:
Alla boenden - Malmö stad (malmo.se)
Utveckling, nyfikenhet och närhet till patienterna driver Anna i sitt arbete som sjuksköterska - Malmö stad (malmo.se)

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar och organiserar medicinska - och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära anhöriga och teamet kring patienten. Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du kommer även att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra särskilda boenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register.

Vi söker dig som
Är legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer som är multisjuka och/eller har demenssjukdom samt om du har specialistutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk. För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens hälsa.

Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. Arbetet kräver en god digital kompetens, insikt i gällande lagstiftning, fastställa mål och riktlinjer samt mycket god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. För oss är det viktigt att arbeta utifrån Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur
Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett
När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två
veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.
Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarvikariat/Timavlönad/ Heltid
Omfattning: Deltid/ Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekryteringen pågår löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten kan komma att tas i anspråk.

Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans
skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://svse.
facebook.com/halsavardochomsorg/. Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.
Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt
urvalsarbete. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Liknande Jobb

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren