Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till särskilt boende i Sjöstaden, Limhamn!

Den kommunala sjukvården befinner sig i en spännande fas med nya möjligheter kopplade till behoven hos våra medborgare. Inte minst pågår den stora Nära vård-omställningen där mer av den kvalificerade vården sköts av oss i kommunen.

Särskilt boende är uppdelat i fem enheter med flera boenden per enhet där vi arbetar systematiskt med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register. Vart du än väljer att jobba är vårt mål att bedriva en så personlig och sömlös hälso- och sjukvård som möjligt med hög kvalitet och närvaro. 

Sjöstaden är ett nybyggt äldreboende i Limhamn Sjöstad, ett stenkast från havet. 
Boendet har fyra våningsplan med totalt 74 boenden med både inriktning somatik och demens. Arbetstiden är förlagd dagtid 07.00 - 16.00 med tjänstgöring var sjätte helg.

Som sjuksköterska inom Malmö stad erbjuder vi dig ett omväxlande arbete med frihet att kunna planera och strukturera sitt arbete självständigt. Möjligheter till kompetensutveckling via professionella nätverk och vidareutbildning till specialistsjuksköterska under arbetstid. Individuellt anpassad introduktion och mentorskap första året. 

Vill du veta mer? Se intervju med kollegan Anna eller läs mer om våra boenden här:
Alla boenden - Malmö stad (malmo.se)
Utveckling, nyfikenhet och närhet till patienterna driver Anna i sitt arbete som sjuksköterska - Malmö stad (malmo.se)

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska på särskilt boende innebär att du ansvarar för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar medicinska insatser och omvårdnadsinsatser.

Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt ger råd och stöd till övriga professioner i teamet runt patienten. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov.

Läs mer om vad det innebär att vara sjuksköterska här: 
Uppdragsbeskrivning leg SSK.pdf (sharepoint.com)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer som är multisjuka och/eller har demenssjukdom samt om du har specialistutbildning inom relevant område. 

Vi ser gärna att du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk. Du är trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens hälsa. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö.

Arbetet kräver en god digital kompetens, insikt i gällande lagstiftning, fastställa mål och riktlinjer samt mycket god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Har du körkort är det meriterande.

För oss är det viktigt att arbeta utifrån Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Arbetstiden är förlagd dagtid 07.00 - 16.00 med tjänstgöring var sjätte helg.

Vi utformar introduktion och bredvidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov. Nyanställda sjuksköterskor erbjuds två dagars demensutbildning.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.
 
Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning