Hoppa till innehåll

Söker du efter ett arbete där du får göra skillnad på riktigt?
Nu söker vi efter fler sjuksköterskor till Natt-enheten i avdelningen för ordinärt boende inom hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. 

Kanske är du pensionär och önskar hjälpa oss några dagar i veckan? Kanske söker du efter nya utmaningar i yrket? Malmö stad storsatsar just nu och behöver utöka tjänsterna för att möta den framtida vården. Därför söker vi både efter heltidspersonal och timanställda! 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet att kunna planera och strukturera arbetet självständigt. Individuellt anpassad introduktion och mentorskap första månaderna. Arbetstiden är förlagd mellan 21:30 och 07:30 där du har arbetstidsförkortning så att du arbetar 34,33 på en heltidstjänst.

Vill du veta mer?
Se en video från ett nattpass och följ med dina framtida kollegor, här:

https://bcove.video/3ZdDWFz

Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Arbetet består både av planerade samt akuta insatser. Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal som är anställda av staden och som behöver stöd under natten. Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor och distriktssköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. På varje arbetspass tjänstgör normalt sju sjuksköterskor. Roterande ansvarar två utav dessa för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal vid stadens särskilda och ordinära boenden och planerar och fördelar även arbetet för de övriga sjuksköterskorna under nattens gång. På natten arbetar man i team med övrig vårdpersonal kring patienterna.

Om arbetsplatsen
Vi sitter i fina lokaler, på Amiralsgatan 81A, nära kollektivtrafik och stadens puls. Hos oss får du både utvecklas och vara kreativ i din yrkesutövning. 

Vi erbjuder dig 
-Ett omväxlande arbete med friheten att delvis kunna planera sitt arbete själv, samtidigt som du får åka på mer akuta ärenden. Därför är ingen natt den andra lik!
-Möjligheter till kompetensutveckling via professionella nätverk och vidareutbildning, exempelvis vara delaktig i olika kvalitetesprojekt så som diabetesnätverk och palliativnätverk. 
-Stor möjlighet att påverka sina arbetsprocesser.  
-Individuellt anpassad introduktion och mentorskap första månaderna.
-Arbetstidsförkortning med 34,33h på en heltidstjänst. 
-Friskvårdsbidrag och semesterväxling. 
-Synligt och stöttande ledarskap med omtänksama och kompetenta kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet i rollen. Det ses som meriterande om du har vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Vidare ses det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer som har funktionsnedsättningar. Du är trygg med att arbeta självständigt men även tvärproffesionellt och har förmågan att kunna handleda andra. 

Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när utmanande situationer uppstår. För oss är det viktigt attdu tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt strävar mot att utveckla och underlätta verksamheten. 
Du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk. 

Krav på mycket god svenska i tal och skrift. B-Körkort är obligatoriskt då vi kör bil i tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämpning.

Framtida kollegor
Vi som arbetar i förvaltningen tycker att vi har ett av Sveriges viktigaste jobb: Att ta hand om dem som behöver stöd. Vi ska hjälpa till med det som är svårt på grund av sjukdom och ålderdom. Vårda det sjuka, ta tillvara på det friska och göra människors vardag enklare och bättre. I någons hem eller på ett boende. På din framtida arbetsplats finns det erfarna kollegor som arbetet i över 20 år på samma avdelning!

Vi söker efter dig som delar vår grundsyn om att vi möter våra medmänniskor med hänsyn och respekt. Vi kommer många individer nära inpå i livet och därför är det viktigt för oss att du delar vårt synsätt om att Varje dag är viktigast!

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid x Timanställning
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Förlagd mellan 21:30 och 07:30 där du har arbetstidsförkortning så att du arbetar 34,33 på en heltidstjänst.

Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Om organisationen
Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett
När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Övrigt

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning