Hoppa till innehåll

Söker du efter ett arbete där du får göra skillnad på riktigt?
Just nu söker vi efter två nattsjuksköterskor till vårt härliga team!
Vi söker efter dig som delar vår grundsyn om att vi möter våra medmänniskor med hänsyn och respekt. Vi kommer många individer nära inpå i livet och därför är det viktigt för oss att du delar vårt synsätt om att Varje dag är viktigast!

Om arbetsplatsen
Vi sitter i fina lokaler, på Olof Palmes gata 1, nära kollektivtrafik och stadens puls. Vårt team består av delar ifrån Malmö stads mest erfarna sjuksköterskor. Hos oss får du både utvecklas och vara kreativ i din yrkesutövning. Vill du att din kompetens och erfarenhet värderas och trivs du med att arbeta självständigt där du ibland möter utmanade situationer som du behöver finna en lösning på? Då är den här tjänsten något för dig!

Arbetsuppgifter
Arbetet består både av planerade samt akuta insatser. Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal som är anställda av staden och som behöver stöd under natten. Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor och distriktssköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. På varje arbetspass tjänstgör normalt sju sjuksköterskor. Roterande ansvarar två utav dessa för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal vid stadens särskilda och ordinära boenden och planerar och fördelar även arbetet för de övriga sjuksköterskorna under nattens gång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och har förmågan att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete.
Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när utmanande situationer uppstår. För oss är det även viktigt att du tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt strävar mot att utveckla och underlätta verksamheten.

Vi kör bil i tjänsten, så du behöver ha B-körkort.

Framtida kollegor
Vi som arbetar i förvaltningen tycker att vi har ett av Sveriges viktigaste jobb: Att ta hand om dem som behöver stöd. Vi ska hjälpa till med det som är svårt på grund av sjukdom och ålderdom. Vårda det sjuka, ta tillvara på det friska och göra människors vardag enklare och bättre. I någons hem eller på ett boende. Kopiera länken nedan för att få en liten inblick i hur en natt hos oss kan se ut: https://www.facebook.com/watch/?v=372433230772284

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som nattsjuksköterska: https://malmo.se/Tidningen-Spaning/Artiklar-Spaning/2020-04-07-Nattens-raddare-ar-alltid-redo.html https://malmo.se/Jobb/Verksamhet/Halsa--vard--och-omsorgsforvaltningen/Jobba-som-sjukskoterska.html? fbclid=IwAR3_xOhHQdnpPPlUUroISD1r9mpLD6BJh1AID24ryiuaqPAYXRbhSY03zdE

Om organisationen
Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Förlagd mellan 21:30 och 07:30 där du har arbetstidsförkortning så att du arbetar 34,33 på en heltidstjänst.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare