Sekreterare till myndighetsavdelningen för sommarvikariat 2023

Sekreterare till myndighetsavdelningen för sommarvikariat 2023

Välkommen till en unik chans till ett viktigt och omväxlande arbete i ett litet team bestående av fem medarbetare, med kontaktnät över hela Hälsa- vård och omsorgsförvaltningen och delar av Funktionstödsförvaltningen. Vi är lokaliserade i centrala Malmö med nära tillgång till både kollektivtrafik och restauranger. Vi söker nu en sommarvikarie för arbete under juni-augusti 2023. 

Arbetsuppgifter

Vi som arbetar på förmedlingen består av en liten grupp sekreterare med koordinerande uppdrag som nu söker en sekreterare till sommarvikariat inom myndighetsavdelningen. Förmedlingen tillhör organisatoriskt myndigheten och jobbar nära biståndshandläggare, chefer på de särskilda boendena samt på korttidsboendena. 

Förmedlingen ansvara för att matcha och förmedla platser på särskilt boende, korttidsplatser och växelvård med utgångspunkt i brukarnas behov. Det innebär såväl kommunal drift som upphandlade leverantörer. För de privata leverantörerna ansvarar förmedlingen för att upprätta och förlänga avtal. Uppdraget avser både äldreomsorg och personer med psykisk funktionsnedsättning.

Förmedlingen ansvarar vidare för fakturering gentemot de privata leverantörerna samt för att föra och leverera vidare statistik kopplat till förmedlingens uppdrag internt inom organisationen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning om minst 180 hp som arbetsgivaren bedömer adekvat för tjänsten och erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av myndighetsutövning men det är inget krav.

I rollen som sekreterare är det viktigt att du ser till helheten och hur olika beslut påverkar varandra. Du har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och du kan förhålla dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god samarbetsförmåga då du behöver kunna rotera inom gruppen och vara behjälplig där behovet finns.

Du har erfarenhet av att arbeta i IT-verktyg kopplade till det dagliga arbetet, samt en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya program och system.

Ditt uppdrag innebär mycket kommunikation och förmedling både internt och externt, vilket ställer krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad.
Omfattning: 100% mellan Juni-Augusti.
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

 
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 17 apr 2023 (22 dagar kvar)