Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Samordnare i Mina Planer

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för samverkan av patienter. Samordnartjänsten fungerar som ett stöd till inte bara verksamheten utan hela förvaltningen gällande processer och tekniska frågor.
Du leder och samordnar utbildning i systemet för medarbetare inom FSF i Mina planer och tillhörande processer. En stor del av arbetet är att följa upp användandet av systemet i förvaltningens olika verksamheter och bistå med kompletterande handledning vid behov.
Du kommer vara ledare i projektledningsgruppen mellan socialförvaltningarna och verka för ett tätt samarbete med motsvarande projektledare i ASF och HVOF.
Att delta i olika nätverk som ”Nätverksgrupp för samverkan vid utskrivning mellan Region Skåne och kommunerna i sydväst” samt referensgruppen för Mina planer är en del av att samverka. 
I tjänsten kommer du ha en överblick av arbetet som sker i IT-systemet Mina planer. Du inhämtar input från kollegor om systemet och processerna i systemet (SVU, SIP, akutblad och snart ViSam).
Du ansvarar för att planera ditt arbete självständigt utifrån dialoger om mål och behov med din närmsta chef. 

Tillsammans med verksamheten håller vi på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du samarbetar med bland annat hälso- och sjukvårdspersonal,  biståndshandläggare som chefer. Du samverkar också med regional och privat primärvård och slutenvård utifrån en helhetssyn på patienten.
Du driver ett förbättringsarbete för att förbättra vår verksamhet och samarbetet till andra aktörer runt patienten. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet till egen utveckling och en god introduktion. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är antingen arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterska eller biståndshandläggare. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. För att trivas med uppdraget är du som person lyhörd, lösningsfokuserad, bra på att samarbeta, bygga relationer och att skapa nya nätverk. Vi värdesätter en hög organisationsförmåga och ett stort engagemang för människors välbefinnade och möjlighet till ett värdigt liv. Du har en god förmåga att bemöta kollegor, sektionschefer i förvaltningen samt andra vårdaktörer. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

Du har mycket god vana av att arbeta i IT-systemet Mina Planer samt en god vana av andra IT-baserade journalsystem, och att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du att vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

På HS-enheten i Funktionsstödsförvaltningen finns närheten till arbetskamraterna som bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten! 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Eventuella frågor besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren