Planskötare till Fritidsförvaltningens elitidrottsplatser sökes!

Planskötare till Fritidsförvaltningens elitidrottsplatser sökes!

Vill du arbeta med planskötsel av Malmös elitidrottsplatser? Har du ett öga för detaljer och är på jakt efter nästa utmaning inom grönyteskötsel? Då kan arbetet som idrottsplatsvaktmästare med inriktning planskötsel vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I din roll som idrottsplatsvaktmästare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att underhålla fotbollsplanerna. Du kommer att arbeta mot elitverksamheterna och säkra att gräset på anläggningarna är i utmärkt skick. Du behöver ha god kännedom om gräsutveckling, maskiner och skötsel.

I din roll som idrottsplatsvaktmästare kommer du att arbeta med att tillhandhålla fotbollsplanerna, vilket innebär att göra dressning, vertikalskärning, sådd, gödsling, torvning, körning och luftning, bevattning och avvattning.

Rollen innebär också att arbeta administrativt med att upprätta en skötselplan för markkemi, marklära och växtlära som ska utföra på våra fotbollsplaner. Du kommer att göra upphandling och inköp av förbrukningsmaterial, maskiner, redskap, traktorer samt underhålla dessa. 

Arbetstiden är schemalagd i huvudsak dagtid, men vid evenemang förekommer även kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har arbetat med skötsel av fotbollsplaner på elitnivå eller golfbana. Du har också utbildning inom grönyteskötsel, till exempel greenkeeping eller groundsman. Önskvärt är också att du tidigare har arbetat med föreningsliv. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav. Vidare ser vi att du har grundläggande kunskaper inom IT samt har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är serviceminded, noggrann och har ett öga för detaljer. Då du i rollen som idrottsplatsvaktmästare kommer ha mycket kontakt med kunder ser vi att du har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Som person är du flexibel och har lätt för att ställa om vid nya förutsättningar.

Om arbetsplatsen

Enhet stadion är en del av driftavdelningen inom fritidsförvaltningen, som arbetar med att möta malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. Inom stadionområdet ingår ett flertal större anläggningar för träning, matcher och publika evenemang. Det finns en utvecklingsplan för stadionområdet som innebär att området växer. Ett antal nya anläggningar byggs eller planeras att byggas inom en snar framtid, bland annat en ny multihall som enheten kommer att ha driftansvar för.

Enhet stadion omfattar fyra driftsektioner med cirka 40 medarbetare och fyra sektionschefer som ansvarar för den dagliga driften av anläggningarna. På enheten har vi även genomfört utbildningar i HBTQIA+-relaterade frågor, något vi är stolta över. Vår arbetsplats kännetecknas av mångfald och återspeglar samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)