Nu söker fritidsförvaltningen en vikarierande skötselarbetare!

Nu söker fritidsförvaltningen en vikarierande skötselarbetare!

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en vikarierande skötselarbetare till fritidsförvaltningen, sektion Hantverk/ Mark. Aktuell tjänst är ett vikariat till och med 2024-02-06.

I din roll som skötselarbetare kommer du att arbeta med bland annat:

  • Beskärning, både via lift och från marken.
  • Plantering och återplantering av träd, buskar, häck, perenner och lök, i både mark och urnor.
  • Hårdgjorda ytor, staket och stängsel.
  • Markåterställning.
  • Avlösa ordinarie lastbilschaufför.

Du kommer att utgå från sektionens kontor/garage på Augustenborg men har hela Malmö som arbetsplats då våra fritidsanläggningar finns i hela kommunen. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag och vi tillämpar flextid.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du som söker ha en gymnasieexamen, alternativt annan relevant utbildning som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Har du utbildning inom grönyteskötsel, beskärning, växtkännedom eller liknande ser vi detta som meriterande. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen och att du jobbat med till exempel park- och grönyteskötsel.

Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt är ett krav. Likaså C/C1 körkort samt YKB-bevis för att köra lastbil.

Som person är du ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Din samarbetsförmåga är god och du har ett gott bemötande både mot interna och externa aktörer. Du är även flexibel och kan anpassa dig till förändrade omständigheter.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt arbete, vilket kräver att du har en förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att du tar egna initiativ.

Om arbetsplatsen

Sektion Hantverk/Mark
Sektion Hantverk/ Mark ingår under enhet stadion. Sektionen arbetar gentemot samtliga av Malmö fritidsanläggningar och fritidsgårdar. Sektionen består idag av 13 medarbetare. Fem hantverkare, två tekniker inom el-tele-data, en projektledare, en trädgårdsingenjör, två trädgårdstekniker, en mekaniker och en fordonsförare. Hantverk/Marks uppdrag innefattar att åtgärda och förebygga skadegörelse, inbrott och skaderisker på fritidsförvaltningens anläggningar, interna transporter samt entreprenad på bi-ytor via avtal med stadsfastigheter. I rollen som skötselarbetare ingår du i en arbetsgrupp på tre personer.

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-03-01 eller enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (9 dagar kvar)