Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Mekaniker tung verkstad

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vill du jobba i en verkstad där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du bidra till att Malmö stads fordon och maskiner fungerar och kan utföra sina uppdrag och kunna se ditt bidrag till detta i det stora sammanhanget när du rör dig i staden?

Då är detta en arbetsplats för dig!

Kommuntekniks bilverkstad söker nu en ny medarbetare med intresse och kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik. Du kommer att ingå i en grupp om sju mekaniker och arbeta med tunga fordon.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer ha kundkontakter med både interna och externa kunder. Som mekaniker hos oss utför du självständigt förekommande reparationer, underhåll och service av tunga fordon (lastbilar, sopmaskiner), vinterutrustning, traktorer, stora åkgräsklippare samt övriga förekommande maskiner i vår vagnpark.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning alternativt en avslutad gymnasieutbildning kompletterad med en bred erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att vara aktuell för tjänsten har du minst ett par års arbetslivserfarenhet från verkstadsbranschen i arbete med tunga fordon/entreprenad maskiner. Du har även erfarenhet av läsning av elschema och felsökning med diagnosutrustning samt multimeter. Utöver detta ser vi att du har goda kunskaper inom fordonselektronik och felsökning samt allmänna datorkunskaper. Du kan också tillgodogöra dig teknisk information i verkstadsprogram. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med BOSCH TRUCKS eller om du har arbetat på märkesverkstad de senaste åren.

B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav för tjänsten. Meriterande är om du har körkort C, CE samt truckkort.

För att klara av tjänsten behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du dessutom kunskaper i engelska är det en fördel.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta nära andra. För denna tjänst är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper samt intresse och förmåga att själv söka information och utvecklas inom yrket. Du delar också gärna med dig av din kunskap till andra på arbetsplatsen. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. För dig är det också viktigt att uppnå god kvalitet i arbetet och att kunderna blir nöjda.

Om arbetsplatsen

Vi är idag över 600 anställda på Kommunteknik och omsätter ca 1 miljard. Detta är kommuntekniks uppdrag:

Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT-service och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Beredskap kan förekomma som en del av tjänsten.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren