Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Lokalsamordnare till Hälsa- vård- och omsorgsförvaltningen

Ansök nu

Just nu söker vi en lokalsamordnare. I vår enhet hanterar vi frågor rörande fastigheter och säkerhetsarbete för alla de verksamheter vi bedriver. Vi är på Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen idag cirka 5 500 medarbetare och har cirka 100 olika lokaler och adresser inom förvaltningen.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö.

På Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har vi det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. 

Arbetsuppgifter

Som lokalsamordnare i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen arbetar du för att skapa funktionsdugliga och säkra lokaler till förvaltningens verksamheter. Du utgör ett kvalificerat stöd till chefer i lokalfrågor och är förvaltningens representant i kontakt med fastighetsägare/förvaltare, myndigheter, entreprenörer och andra aktörer i ärenden som rör arbetsområdet.

I din roll som lokalsamordnare har du ett verksamhetsansvar, vilket innebär att du är ansvarig för frågor som rör lokaler gentemot en eller flera av förvaltningens avdelningar. Du leder och driver projektprocessen från start till mål eller ingår som deltagare i projektet. Du genomför direktupphandlingar och upphandlingar enligt LOU.

Det förväntas att du har ett sinne för god service, är lyhörd samt ingår i de nätverk som finns och är relevanta för tjänsten. Du skapar gärna nya nätverk som är viktiga för arbetet och har goda relationer med olika aktörer i ditt arbete. För att lyckas med detta behöver du ha ett professionellt förhållningsätt, vara prestigelös och trivas med samarbeten i olika former. Du behöver inneha förmågan att kunna hantera många arbetsuppgifter på samma gång, samtidigt som du ser till helheten och lyckas slutföra uppdragen. Vi söker dig som är självgående, omvärldsorienterad kan strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter samt har en god problemlösande analysförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning mot fastigheter och förvaltning eller likvärdig KY-utbildning. Du har kunskap om utformning av lokaler, byggregler och vilka myndighetskrav som ställs på lokaler. Har du erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt kunskap om Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) är det meriterande.

I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort krävs.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur. Det är därför meriterande om du kan finska eftersom kommunen är ett finskt förvaltningsområde.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare