Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Lokalsamordnare sökes!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gillar du att arbeta med detaljer samtidigt som du tänker långsiktigt? Har du erfarenhet av ombyggnation och nybyggnation? Vill du vara med och forma framtidens idrotts- och fritidsanläggningar för Malmöborna? Då kan du fortsätta läsa.

Arbetsuppgifter

I rollen som lokalsamordnare på Fritidsförvaltningen arbetar du strategiskt med framtida anläggnings- och lokalplanering. Tillsammans med övriga lokalsamordnare och med förvaltningens verksamheter är du delaktig i planering samt identifiering, analyser och beskrivning av framtida behov av fritidsanläggningar. Förutom att se över framtida behov kommer du också att arbeta med att säkerställa ändamålsenligheten i befintliga fritidsanläggningar som finns i förvaltningen.

Du kommer att ha ansvar för lokalfrågor i befintliga anläggningar men också fungera som beställare i arbetet med nybyggnads- och ombyggnadsprojekt av Malmös fritidsanläggningar. I tjänsten ingår även att skriva utredningar kopplat till anläggningsutveckling.

Du deltar aktivt i både interna och externa arbetsgrupper, analysgrupper och i arbetet med detaljplaner och stadsutvecklingen i stort i Malmö. Du är förvaltningens representant i kontakt med fastighetsägare/förvaltare, myndigheter, entreprenörer och andra aktörer i ärenden som rör ditt arbetsområde.

Du kommer att ingå i förvaltningens lokalenhet och arbeta tillsammans med både lokalsamordnare, planeringssekreterare och assistent.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen inom fastighet/bygg, alternativt annan högskolexamen som arbetsgivaren kan bedöma som relevant för tjänsten.  

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Arbetslivserfarenhet kopplat till lokal- och fastighetsprocesser och/eller arbete med fritids- och idrottsanläggningar
  • Arbetat med större anläggningsprojekt inom idrotts- och fritidssektorn
  • Erfarenhet av utredningsarbete
  • Arbetat i en politisk styrd organisation
  • Har kunskap om LOU (Lag om offentlig upphandling)
  • Utbildning inom och erfarenhet av projektledning

För att trivas i rollen behöver du vara en person med vana att planera och organisera ditt dagliga arbete, ofta i samverkan med kollegor. Vidare är du flexibel och har lätt för att ställa om, om situationen kräver det.

Då rollen innebär många samarbets- och kontaktytor förväntas du ha sinne för god service och vara lyhörd. Du skapar gärna nya nätverk som är viktiga för arbetet och har en förmåga att skapa goda relationer med dem du arbetar med och mot.  

Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt att du har goda kunskaper i Office 365-paketet

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen – lokalenheten
Malmö befinner sig i ett skede av befolkningsökning och utveckling. Detta innebär för fritidsförvaltningens del att utveckling av befintliga och nya lokaler och anläggningar står i fokus. Lokalenhetens medarbetare arbetar med anläggningsutveckling, samverkar med andra förvaltningar, är beställarombud vid nya byggprojekt, arbetar med lokalbehovsplanering samt ansvarar för systematiskt brandskyddsarbete (SBA), lås, larm och bevakning. Till förvaltningens lokalenhet söker vi nu en lokalsamordnare med koppling till framtida anläggningsprojekt.

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift och utveckling av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren