Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Kulturskolan söker lärare i gitarr och ensemble

Ansök nu

Arbetsuppgifter

Vi söker två drivna lärare till undervisning av barn och ungdomar i akustisk och elektrisk gitarr, mest i grupp men även några individuellt. I tjänsten ingår även undervisning i pop- och rockensemblespel på instrumenten gitarr, elbas, trummor och klaviatur.

Visst administrativt arbete i form av planering, närvarohantering, kommunikation med elever/föräldrar mm. samt delta på verksamhetsmöten ingår. Du förväntas samarbeta med kollegor kring arrangemang mm.

Undervisningen sker på eftermiddagar och kvällar. Arbetsveckan är uppdelad på olika geografiska platser i Malmö. Visst arbete på helg förekommer i samband med arrangemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk ämnesutbildning på universitet med gitarr som huvudinstrument, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har utbildning eller dokumenterad erfarenhet av att undervisa elever i grupp samt i ensemblespel på instrumenten gitarr, trummor, bas och keyboard. Detsamma gäller utbildning eller tidigare erfarenhet av digitala verktyg. Arbete med barn i behov av särskilda anpassningar är också meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och gärna något av Malmös övriga stora språk.

Du är en öppen och inspirerande person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, har lätt att kommunicera med målgruppen och har god empatisk förmåga. Elevelaktighet och inflytande i din undervisning är självklart.

Eftersom tjänsten innebär arbete med barn och unga kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras av arbetsgivaren.

Om arbetsplatsen

Malmö växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Malmö. Kulturförvaltningen arbetar för att alla i Malmö ska ta del av ett kulturliv som är angeläget och av hög kvalitet. Det kulturella utbudet i Malmö ska bestå av en mångfald av olika uttryck som når alla Malmöbor. Verksamheten omfattar Kulturskolan, Biblioteken i Malmö, Malmö Konsthall, Malmö Museer, Kulturarrangemang och Mötesplatser, Malmö Stadsarkiv och Malmö Konstmuseum. Kulturförvaltningen ger även stort stöd till det fria kulturlivet. 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb 

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100% + 80%

Antal tjänster: 2

Tillträde: 2023-08-11

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

 

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare