HR-administratör till lön och support

HR-administratör till lön och support

Arbetetsuppgifter

Nu söker vi en HR-administratör till HR-service. Som medarbetare hos oss arbetar du huvudsakligen med lönehantering, anställningar, arbetstid och support till chefer och medarbetare i Malmö stad.  Du arbetar även med kvalitetssäkring och rättningar av löner. I ditt arbete utgår du från de lagar, processer och regler som styr verksamheten.

Målgruppen är Malmö stads medarbetare, chefer och administratörer men även myndigheter som t ex Försäkringskassan. Du förväntas att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och prioritera i ditt arbete. Förmåga att förstå kundens behov och att ge ett gott bemötande är mycket viktigt i denna roll.

Som HR-administratör på HR-service erbjuds du utvecklande arbetsuppgifter i en betydelsefull och spännande verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning, 3-årig
  • Yrkesutbildning/ eftergymnasial utbildning inom lön
  • Minst ett års erfarenhet inom det administrativa området
  • Erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration. t ex kontroller, bevakningar och rättelser av lön
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av HR-support i offentlig verksamhet och erfarenhet av löneadministration i personalsystemet Personec P

Som person är du strukturerad, noggrann och lyhörd. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor samt bidrar med arbetsglädje och nyfikenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Om arbetsplatsen

Kommuntjänster har drygt 600 anställda inom sex olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstid 6 månader
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse, så fort som möjligt

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 
 
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (9 dagar kvar)