Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

HR-administratör med kompetens inom personalekonomi

Ansök nu
Arbetsuppgifter

HR-service är Malmö stads centraliserade operativa verksamhet inom HR och utgör en del av den gemensamma HR-funktionen inom Malmö stad och tillhör avdelningen Kommuntjänster. Vi är fyra sektioner som hanterar Lön och pension, Utbildning och Support, System och Behörigheter och har en sektion med internkonsulter.

Denna tjänst är placerad i sektion Lön och Pension.

Nu söker vi en HR-administratör med inriktning ekonomi till ett vikariat på HR-service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av arbetsgivardeklaration, kontoavstämning, löneskuldshantering, telefonsupport, sammanställer underlag inför del- och helårsbokslut mm. Du har ett nära samarbete med stadens olika förvaltningar och Skatteverket.

Du förväntas kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och prioritera i ditt arbete.

Som HR-administratör på HR-service erbjuds du utvecklande arbetsuppgifter i en betydelsefull och spännande verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning, 3-årig
  • Yrkesutbildning/ eftergymnasial utbildning inom lön/ekonomi
  • Minst ett års erfarenhet inom det administrativa området
  • Erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration
  • Erfarenhet av bokslutsarbete och kontoavstämningar
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av lönehantering från offentlig verksamhet
  • Erfarenhet av löneskuldshantering
  • Erfarenhet av HR-systemet Personec P (Visma)

 

Som person är du strukturerad, noggrann och lyhörd. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med dina kollegor samt bidrar med arbetsglädje och nyfikenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Om arbetsplatsen

Kommuntjänster har drygt 600 anställda inom sex olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster:1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 
 
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare