Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Hemtjänst Kulladal, Borgmästargården och Södertorp söker undersköterskor

Publiceringsdatum
10 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hemtjänstgrupperna på Kulladal, Borgmästargården och Södertorp tillhör enheten Arenan. Vi utgår från Stadiongatan 10 tillsammans med ytterligare två sektioner. Arbetsplatsen ligger nära Mobilia och det finns goda bussförbindelser.

Vi har ett bra samarbete med mellan våra sektioner och arbetar med brukarfokus, kontinuitet och delaktighet, allt enligt Malmö-modellen.

Arbetsglädje är ett av våra viktiga ledord.

Nu söker vi ett antal undersköterskor, det finns både dag och kvällstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna i deras hem med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat den personliga omvårdnaden, medicinska insatser, som utförs på delegation av legitimerad personal, samt matlagning, städning, inköp och tvätt. Du kan även få rollen som fast omsorgskontakt.

Du dokumenterar händelser kring brukarna och har nära kontakt med deras anhöriga.  

I det dagliga arbetet samarbetar du tvärprofessionellt med andra yrkesgrupper, till exempel hemsjukvård, rehab, hemtjänstkoordinator, biståndshandläggare och med de övriga sektionerna.

Som undersköterska har du ett professionellt förhållningssätt, är lösningsorienterad, tar ett stort eget ansvar och är positiv till förändrings- och utvecklingsarbete. Du arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt, är flexibel och har alltid ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med godkända betyg, du ska kunna uppvisa intyg från socialstyrelsen samt ha erfarenhet från arbete inom hemtjänst. Du ska ha förutsättningar och vara villig att ta emot delegering som förekommer inom hemtjänst.

Som person är du lugn och trygg samt har ett stort tålamod. Du har ett gott samarbete med dina kollegor och andra som  är involverade i arbetet kring brukaren. Du ska kunna hantera snabb kommunikation vilket ställer krav på svenska språket både i tal och skrift.

Du måste kunna cykla. Söker du tjänst på Kulladal så är körkort (manuell växlad bil) ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer som har någon form av kognitiv svikt och arbete med BPSD och Senior Alert. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att handleda studerande från omvårdnadsprogrammet.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur.

Det är meriterande om du kan finska eftersom kommunen är ett finskt förvaltningsområde.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: flera
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer under ansökningsperioden.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av interna sökande.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren