Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Grundskollärare åk 1-9 till Dammfriskolans SU-grupp

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Senior lärarvikarie 1-9 Som senior lärarvikarie på Dammfriskolan är du en stabil resurs och ett känt ansikte bland alla våra elever och kollegor. Du placeras/arbetar inte bara på Åk 1-9 utan också i våra SU grupper på 4-6 och 7-9 och Anpassad grundskola där behov uppstår. En viktig del i ditt arbete är återkopplingen till ordinarie lärare när hen är åter på arbetet. Detta för att skapa kontinuitet för elevernas bästa. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Som senior lärarvikarie är du legitimerad lärare med bred behörighet för undervisning i årskurserna 1-9 främst i ämnena Bild, Biologi, Engelska, Geografi, Historia, Religionskunskap, Samhällskunskap och Svenska. Det är meriterande om du legitimerad i ytterligare ämnen i årskurserna 1-3. God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning.

God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg Erfarenhet krävs God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsplatsen

Dammfriskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. För att utveckla undervisningen och främja våra elevers lärande arbetar vi med strategier och tekniker kopplade till bedömning för lärande. Sedan hösten 2014 har Dammfriskolan spetsutbildning i matematik för årskurs 7-9. Utbildningen ger eleverna möjlighet att läsa matematik på en avancerad nivå med högre studietakt. Skolan har också anpassad grundskola och en särskild undervisningsgrupp för elever med autism. Vi har engagerad och kunnig personal som tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans. Kollegorna är hjälpsamma och stöttande i ditt arbete. Vi tycker att vårt arbete är roligt, utmanande och omväxlande. Våra åtaganden på Dammfriskolan är språkutveckling, lärmiljö, bedömning för lärande och matematik. IKT är ett viktigt stöd för våra elever och personal för att göra undervisning mer varierad och nyskapande. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling där vi använder varandras eller andras kompetenser. Skolans ledning vill att all personal och alla elever ges möjlighet till individuell utveckling som bidrar till att stärka både jaget och laget. Vill du tillhöra ett starkt gäng och ha roligt på jobbet där utveckling är en av hörnstenarna är Dammfriskolan arbetsplatsen för dig.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstid t.om. 2024-12-20
Omfattning: Deltid 60%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren