Förstelärare fritidshem till Augustenborgsskolan

Förstelärare fritidshem till Augustenborgsskolan

Arbetsuppgifter

Är du en skicklig grundlärare fritidshem som brinner för skolutveckling? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som förstelärare på vårt fritidshem på Augustenborgsskolan!  

Som förstelärare innebär huvuddelen av ditt uppdrag undervisning i fritidshem. Du planerar, genomför och utvärderar utvecklingsinsatsen/-insatserna som du är ansvarig för. Dina utvecklingsinsatser inspirerar dina kollegor och bidrar genom det till en högre måluppfyllelse. Du blir en del av engagerat förstelärarteam på 6 personer som tillsammans bedriver den pedagogiska utvecklingen på Augustenborgsskolan på uppdrag av ledningsgruppen.

På Augustenborgsskolan arbetar vi kontinuerligt med att planera, följa upp och förbättra undervisningen och verksamheten. Vi är ett engagerat kollegium som tillsammans arbetar vi för varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen som grundlärare mot fritidshem. För att vara aktuell i uppdraget ska du, genom dokumentation, kunna redovisa för minst fyra års väl vitsordat arbete efter examen som grundlärare i fritidshem.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som förstelärare i fritidshem och har en påbörjad eller avslutad processledarutbildning. Likaså om du har en handledarutbildning samt erfarenhet av att handleda andra lärare. Vi ser även gärna att du har drivit pedagogiska utvecklingsprocesser.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.    

För att passa som förstelärare hos oss är det viktigt att du samarbetar bra. Du är kommunikativ och har en rak och tydlig kommunikation med dina medarbetare. Vidare är du strukturerad och lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen

Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad med ca 750 elever. Vi är en mångkulturell skola med elever och personal från alla världens hörn. Här finns nyfikna elever med stor lust att lära. På vår skola arbetar vi i arbetslag tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du får en verksamhetsnära skolledning som förväntar sig att du tar ansvar för din egen, dina kollegors och skolans utvecklingsarbete. Vi arbetar tillsammans i processgrupper för att öka kvalitén i undervisningen. Det ska leda mot skolans vision "Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan." Målet med arbetet är Aktiva Motiverade elever som Lär.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)