Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Engagerade undersköterskor till särskilt boende!

Tillsammans med dig fortsätter vi vårt utvecklingsarbete med fokus på brukarens självbestämmande, insatser av god kvalitet, trygghet, meningsfullhet och personlig integritet samt en arbetsmiljö som präglas av tillit, vilja, samarbete, arbetsglädje och stolthet.

Dina erfarenheter och kunskaper tillsammans med ditt engagemang och goda bemötande ger dig och dina kolleger möjligheten att bidra till god livskvalité för de som bor i våra särskilda boenden.

Har du nyfikenhet, vilja och driv att vara en del av ett team i ständig utveckling för ett boende i framkant? Din ansökan är viktig för oss!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med att ta vara på det friska för att stärka våra boendes egna förmågor. Du arbetar aktivt med den boendes välbefinnande genom att skapa ett socialt innehåll genom bl.a. aktiviteter, stimulans och utevistelser. Din inställning och ditt engagemang kommer vara av stor betydelse.

Som undersköterska arbetar du nära den boende och har därmed en nyckelroll i teamet tillsammans med chef, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. I ditt uppdrag ingår att dokumentera, utforma genomförandeplaner samt utföra av legitimerad personal delegerade arbetsuppgifter.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, så din förmåga och ditt engagemang att se varje individ och tolka dennes behov, är oerhört viktig.

I ditt arbete skapar du och bibehåller goda relationer med anhöriga.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har ett stort intresse och engagemang för ditt yrke där du gärna ger det där lilla extra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av demenssjukdomar och givetvis är du trygg i din yrkesroll, har god empatisk förmåga och sätter alltid våra boende i centrum.

Gott samarbete och arbetsglädje är en förutsättning för att klara av vårt uppdrag. Nu söker vi dig som vill bidra med dina erfarenheter, kunskaper, nyfikenhet och tankar i teamet. Tillsammans med dina kollegor, är du kreativ, lösningsfokuserad och flexibel samt hanterar olika situationer som uppkommer.

Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift. Dokumentation är en viktig del i undersköterskans uppdrag och du behöver ha god datorvana.

Tillsammans med dig vill vi ge god omvårdnad, glädje, trygghet och livskvalitet till våra brukare.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Enhet 3 inom avdelningen Särskilt boende söker undersköterskor till följande verksamheter:

  • Celsiusgatan 22 (gruppboende)
  • Kasper, Byggmästargatan 6-8, (gruppboende)
  • Danska vägen 16 A o C, (vårdboende och gruppboende)
  • Västergård, Grynbodgatan 7 (vårdboende och gruppboende)
  • Rönnen, Rönnblomsgatan 4 (vårdboende och gruppboende)

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

 Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi söker undersköterskor till flera av enhetens verksamheter, till såväl vårdboenden som gruppboenden för personer med demenssjukdom. Din ansökan kommer att avse samtliga verksamheter, men ange i din ansökan om det är något specifikt boende som du är mer intresserad av.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Kontaktpersoner

Silvana Bozac och Linus Winterboren 
Sektionschef, Celsiusgatan
silvana.bozac@malmo.se
linus.winterboren@malmo.se

Lida Func 
Sektionschef, Kasper
lida.func@malmo.se

Ingela Frostemyr
Sektionschef, Västergård
ingela.frostemyr@malmo.se

Cliff Olsson och Cevrije Dzadzevska
Sektionschef, Rönnblomsgatan
cliff.olsson@malmo.se
cevrije.dzadzevska@malmo.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare