Bilmekaniker tung verkstad

Bilmekaniker tung verkstad

Arbetsuppgifter

Kommuntekniks bilverkstad söker nu en ny medarbetare med intresse och kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik. Du kommer att ingå i en grupp om sju mekaniker och arbeta med tunga fordon.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer ha kundkontakter med både interna och externa kunder. Som mekaniker hos oss utför du självständigt förekommande reparationer, underhåll och service av tunga fordon (lastbilar, sopmaskiner), vinterutrustning, traktorer, stora åkgräsklippare samt övriga förekommande maskiner i vår vagnpark.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning alternativt en avslutad gymnasieutbildning kompletterad med en bred erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att vara aktuell för tjänsten har du minst ett par års arbetslivserfarenhet från verkstadsbranschen i arbete med tunga fordon. Du har även erfarenhet av läsning av elschema och felsökning med diagnosutrustning samt multimeter. Utöver detta ser vi att du har goda kunskaper inom fordonselektronik och felsökning samt allmänna datorkunskaper. Du kan också tillgodogöra dig teknisk information i verkstadsprogram. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med BOSCH TRUCKS eller om du har arbetat på märkesverkstad de senaste åren.

B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav för tjänsten. Meriterande är om du har körkort C, CE samt truckkort.

För att klara av tjänsten behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du dessutom kunskaper i engelska är det en fördel.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta nära andra. För denna tjänst är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper samt intresse och förmåga att själv söka information och utvecklas inom yrket. Du delar också gärna med dig av din kunskap till andra på arbetsplatsen. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. För dig är det också viktigt att uppnå god kvalitet i arbetet och att kunderna blir nöjda.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Beredskap kan förekomma som en del av tjänsten.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)