Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

 Vi söker nu en bilförare till Post och Bud/Distribution. I denna roll hanterar du tillsammans med dina kollegor all inkommande extern- och internpost mellan Malmö stads förvaltningar. Arbetet innebär postsortering samt att distribuera till respektive förvaltning.

Vi hanterar även annat gods som distribueras internt i Malmö stad, som exempel tvättsäckar, lokalvårdsmoppar, provtagning, böcker och paket. Samt andra förekommande uppgifter kopplade till distribution och fordon.

Du kommer att ha en hel del kontakt med våra beställare och får därigenom möjlighet att vara representant för vår verksamhet. Som medarbetare i Serviceförvaltningen levererar du personligen service till stadens verksamheter.

Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande då det förekommer tunga lyft och mycket förflyttningar. Alla hämtningar och lämningar hanteras av dig som bilförare med hjälp av en handdator.

Kvalifikationer

Följande kvalifikationer är ett krav för tjänsten:

  • Gymnasieutbildning
  • B-Körkort för manuell växellåda
  • Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift. Det är en förutsättning att du har lätt för att ta till dig information tex via intranät och att du kan rapportera i ett lönesystem.
  • Det är en förutsättning att du klarar tunga lyft och mycket förflyttningar.

Som person söker vi dig som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och trivs med kundkontakt. Du är mån om att leverera resultat, uppfylla kundförväntningar och har ett lösningsfokus.

Det är meriterande för tjänsten om du har:

  • Någon form av C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis
  • Två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God kännedom om Malmös geografi
  • Branscherfarenhet, taxi, budbil eller likvärdig erfarenhet
Om arbetsplatsen

Kommuntjänster har drygt 600 anställda inom sex olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Särskild Visstidsanställning, 6 månader.
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2023-07-31, eller enligt överenskommelse

Post och Bud står inför kommande utmaningar som påverkar möjligheten att annonsera tjänsten som en tillsvidareanställning i dagsläget. Däremot kan det fattas beslut senare i år om att tjänsten ska komma att tillsättas tillsvidare. 

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare