Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Assistent till tandvårdsteam inom ekonomiskt bistånd

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en assistent till tandvårdsteamet inom Ekonomiskt bistånd. Tandvårdsteamet består av fem assistenter och arbetar övergripande inom avdelningen för ekonomiskt bistånd och boende och tar emot och handlägger bistånd till tandvård.

I tjänsten som assistent kommer du att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

 • Ta emot post och e-post
 • Viss klientkontakt via telefon och mail
 • Kontakt med kollegor i avdelningen
 • Handlägga kostnadsförslag på tandvård
 • Handlägga ansökningar om bistånd gällande tandvårdsfakturor
 • Beslutsfattande och dokumentation
 • Yttrande till förvaltningsrätt
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet av administrativt arbete. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. För detta arbete krävs också god datorvana.

Det är meriterande om du har:

 • Eftergymnasial utbildning inom administration
 • Erfarenhet av arbete nära klienter
 • Tidigare arbete med administrativa uppgifter inom offentlig verksamhet
 • Erfarenhet av arbete i systemet Lifecare
 • Erfarenhet av myndighetsutövning

Som person ser vi att du som söker har hög servicekänsla och har lätt för att skapa fungerande relationer med både kollegor och externa samarbetsparter. Du har en förmåga att planera och organisera ditt arbete men med tanke på att uppdraget kan vara fartfyllt så ställer detta krav på att du kan vara flexibel och kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Därutöver ser vi att du är lösningsfokuserad inför de arbetsuppgifter och problem du står inför i arbetet.

Om arbetsplatsen

Tjänsten har placering på Sallerupsvägen 11D.

Vi arbetar för att ha en bra stämning på arbetsplatsen, goda skratt, utmaningar, nära ledarskap och stöttande kollegor; det som ger positiv energi på jobbet. Vi mycket stolta över vår verksamhet och det vi åstadkommer. Som anställd hos oss erbjuds du introduktion, intern och extern handledning, metodutveckling, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och möjlighet till semesterväxling. 

Sektionen för uppföljning och samordning arbetar med olika avdelningsövergripande frågor, varav den centrala hanteringen av ekonomiskt bistånd till tandvård är en. Övriga uppdrag som hanteras inom sektionen är arbetet med att utreda felaktiga utbetalningar och misstänkta bidragsbrott. 

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat tom mars 2024
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 21 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare