Assistent till Arbetsmarknadsavdelningen

Assistent till Arbetsmarknadsavdelningen

Arbetsuppgifter

Vi söker en assistent till vår administrativa verksamhet på Arbetsmarknadsavdelningen. Den administrativa verksamheten kan liknas vid ett nav som stödjer de övriga verksamheterna inom Arbetsmarknadsavdelningen. De administrativa funktionerna har en viktig roll i utvecklingsarbetet för att säkerställa att verksamheten bedrivs med god kvalitet utifrån Malmöbons behov.

I tjänsten kommer du att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter. Arbetsplatsen är förlagd i receptionen, huvudfokuset är administrativa arbetsuppgifter med viss kontakt med våra besökare. I rollen ingår även att vara kontaktperson gentemot olika samarbetspartners. Beställningar, fakturahantering, visst ekonomiarbete på ekonomiassistentnivå, arbete i verksamhetssystemet Procapita samt att genomföra direktupphandlingar. Då uppdraget är att stötta chefer och kärnverksamhet administrativt behöver du vara flexibel och drivas av att ta tag i det oväntade som uppstår. Trivs du i en roll där flexibilitet, servicekänsla och lösningsfokus är centralt? Då är detta tjänsten för dig! Tjänsten är placerad i sektion 1 vilken kan beskrivas som Arbetsmarknadsavdelningens gemensamma administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet inom det administrativa yrket. Vi tror att du idag arbetar administrativt inom offentlig sektor eller inom privat sektor. Oavsett har du minst 3 års erfarenhet av administration och känner dig trygg med ett digitalt arbetssätt samt att arbeta både teambaserat och självständigt. För tjänsten krävs det även att du har god vana av Office 365 samt god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är strukturerad och noggrann. Du har en hög servicekänsla och ett gott bemötande mot såväl besökare som kollegor. Du arbetar med verksamhetens bästa i fokus och har förmågan att ta initiativ och själv driva ditt arbete framåt. I arbetsgruppen har vi ett nära samarbete och målsättningen är att leverera bästa service till verksamheten och till Malmö stads medborgare. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och lätt kan skifta fokus till det som är mest prioriterat i stunden. Det är också mycket viktigt att du delar Malmö Stads värdegrund. Om detta stämmer in på dig kan du vara den personen vi söker! Vi erbjuder dessutom flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

Tjänsten ligger inom Enheten för Stöd och administration, sektion 1.  Det är 22 medarbetare i sektionen som har olika tjänster; Assistenter, Administratörer, Ekonomiassistent, Ekonom, Arbetsledare, Projektassistenter och IT-tekniker. Medarbetarna sitter fördelade på fem arbetsplatser runt om i Malmö. En av dessa är Pildammsvägen 26 A, där den aktuella tjänsten i nuläget är placerad. Placeringen kan komma att variera.

Arbetsmarknadsavdelningen är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Vi medverkar till att stärka arbetssökande Malmöbors möjligheter till arbete eller studier och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande.

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Vi kan komma att tillämpa löpande urval. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 6 feb 2023 (6 dagar kvar)