Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Arbetsledare underhållsgruppen

Arbetsuppgifter

Som Arbetsledare planerar, leder och fördelar du gruppens arbete samt ansvarar för att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du kommer att ansvara för en arbetsgrupp med cirka 7-10 medarbetare.

Rollen innebär personal- och arbetsmiljöansvar. Du har ett ekonomiskt och administrativt ansvar såsom budget, personalsystem, anbudslämning, koordinering av kundbeställningar, anlitande av entreprenörer samt fakturagranskning.

I Arbetsledarens ansvar ingår att planera och genomföra nyanställning, introduktion, morgonmöten och regelbundna arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och lönesamtal, rehabiliteringsarbete och att vara aktivt delaktig i medarbetarnas kompetensutveckling. Du ansvarar tillsammans med övriga arbetsledarkollegor för rekrytering av personal till arbetsgruppen. En del av chefsuppdraget är att initiera, planera för och förbättra arbetsmetoder och utveckla hur vi arbetar med arbetsmiljöfrågor.

Kvalifikationer

För uppdraget krävs relevant utbildning inom mark och anläggning eller annan utbildning på lägst gymnasienivå kompletterad med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du andra kurser inom t.ex. ledarskap, arbetsmiljö och LOU (Lagen om offentlig upphandling) är det meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning kring lekplatssäkerhet samt har tidigare erfarenhet av arbete med lekplatser och lekplatssäkerhet.

Vi ser att du har en bred allmänkunskap inom storskalig mark och anläggning. Vi vill att du har tidigare chefserfarenhet med goda referenser som kan verifiera ditt sätt att bedriva ledarskap. Vi ser det meriterande om du har längre erfarenhet av en chefsbefattning inom branschen. För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil, goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift, och vi lägger stor vikt vid goda datorkunskaper med erfarenhet av att arbeta administrativ i olika systemstöd.

Som person är du trygg i din ledarroll, har en god kommunikativ förmåga och trivs med att möta människor med olika erfarenheter och bakgrund. Du är självgående och kan implementera nya arbetssätt och processer i din grupp. Vi vill att du har förmågan att stå fast vid principer och värderingar och efterlever Malmö stads värdegrund. Därtill har du ett inlyssnande sätt och modet att fatta beslut samt ta tag i saker när det sker. Det är också av vikt att du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar och förändringar.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 600 anställda och omsätter årligen runt 930 miljoner kronor.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare