Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Arbetsledare till enheten för arbetsträning och arbetsmarknadsanställningar

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Arbetsmarknadsavdelningen och enheten arbetsträning och arbetsmarknadsanställningar söker nu två arbetsledare med placering i arbetslag på snickeriverksamheten, där man kommer ansvara för drift och säkerhet i vår snickeriverkstad. Arbetslagen har en inriktning på ungdomar.

 I uppdraget som arbetsledare ingår att:

 • Medverka till att arbetslösa malmöbor genom arbetsmarknadsanställning får en möjlighet att utvecklas och stärkas i sin kompetens och därmed lättare kan få ett arbete på reguljära arbetsmarknaden eller påbörja studier.
 • Introducera och instruera deltagare i det dagliga arbetet inom arbetslaget. Handledning kan förekomma i vissa ärenden.
 • Planera, leda och fördela arbetsuppgifter och integrera ett språkutvecklande perspektiv i verksamheten.
 • Ta fram och belysa deltagarnas talanger och kompetenser i syfte att öka deras möjligheter att ta ett steg vidare mot arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
 • Uppföljningar med arbetsmarknadssekreterare gällande deltagarnas planering.
 • Ansvara för säkerhet/rutiner/arbetsmiljö på arbetsplatsen.
 • Samarbeta tillsammans med andra arbetslag.
 • Kontinuerligt arbeta med arbetsupplägget så att det anpassas efter målgruppens behov.
 • Då vår verksamhet för tillfället är inne i en förändringsfas ingår mycket utvecklingsarbete och ev. att bygga upp nya verksamheter eller utveckla befintliga.
Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha:

 • Fullgjord gymnasieutbildning.
 • Utbildning/erfarenhet av snickeri.
 • Erfarenhet av att jobba i arbetsledande funktion.
 • God kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete.
 • B-körkort för manuellt växlad bil.

Det är meriterande om du har:

 • Utbildning inom beteendevetenskap eller pedagogik.
 • Erfarenhet av måleri.

Vi söker dig som har ett respektfullt och inkluderande bemötande gentemot alla. Du har god förmåga att bygga relationer och skapar lätt förtroende hos dem som du möter. God kommunikativ- och pedagogisk förmåga är viktigt för att lyckas i tjänsten. Du ser samarbete som en viktig faktor för framgång. Du är initiativrik, flexibel, lyhörd och nytänkande. Vi ser också att du är kund- och serviceinriktad. 

Om arbetsplatsen

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Arbetsmarknadsavdelningen är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Avdelningen medverkar till att stärka arbetssökande Malmöbors möjligheter till arbete och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande.

Information om tjänsten 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Till intervjun får du gärna ha funderat lite kring två referenspersoner som du skulle kunna lämna uppgifter på, helst tidigare chefer. Innan anställning behöver du uppvisa en giltig ID-handling (nationellt id-kort eller pass) och relevant examensbevis.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare