Är du Fågelbackens nya undersköterska?

Är du Fågelbackens nya undersköterska?

Fågelbackens hemtjänst växer och behöver därför utöka med fler undersköterskor under dag- och kvällstid. Vi utgår från trevliga lokaler på Erikslustvägen dit du tar dig enkelt med buss. Vi cyklar till våra brukare inom ett begränsat område. Som medarbetare hos oss får du friskvårdsbidrag och har möjlighet till förmånscykel.

I arbetet krävs ett salutogent arbetssätt samt ett gott professionellt bemötande, stor flexibilitet och god förmåga att arbeta självständigt.

Fågelbacken är uppdelad i omvårdnadslag med en bra teamkänsla där man hjälper varandra. Samtliga brukare har en fast omsorgskontakt och vi arbetar tillsammans med målet att alla brukare ska känna sig trygga och nöjda.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I arbetet ingår bland annat den personliga omvårdnaden, hjälpa den enskilde med sitt hem och medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal. Du dokumenterar händelser kring brukarna och har kontakt med deras anhöriga. I det dagliga arbetet samarbetar du tvärprofessionellt med andra yrkesgrupper.

Det ingår även i dina arbetsuppgifter att vara fast omsorgskontakt till brukare och ta ansvar för detta arbete genom att hålla välkomstsamtal, upprätta genomförandeplaner och ta extra ansvar för brukaren. Du har också en aktiv del i planering, lag- och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Kvalifikationer
  • Utbildad undersköterska.

  • Arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.

  • Erfarenhet av vård och omsorgsarbete.

  • I rollen som undersköterska ska du kunna ta emot alla förekommande delegeringar från sjuksköterska och rehabpersonal. 

  • Dokumentera händelser enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

  • Kunna cykla.

  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Du har en positiv inställning och bidrar till ett positivt arbetsklimat för att främja ett gott samarbete. Att samtidigt vara flexibel, kunna prioritera, arbeta självständigt och att ta egna initiativ faller sig naturligt för dig. Du har en god förmåga att se helheten och varje enskild individs förutsättningar och behov.

Då dokumentation är en viktig del i arbetet behöver du känna dig trygg med datorer och mobiltelefon.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 8, varav 4 dagtid och 4 kvällstid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

I denna rekrytering har vi valt att utesluta det personliga brevet i ansökningsförfarandet för att än mer säkerställa en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi ber dig därför att endast bifoga CV i din ansökan.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (4 dagar kvar)