Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Administrativ assistent till Simsektionen

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Arbetet på simsektionen innebär att du arbetar med att öka simkunnigheten bland Malmös barn, unga och vuxna. Du och dina kollegor jobbar tillsammans med att öka simkunnigheten i staden och genom detta minska utanförskap och hjälpa barn att gå ut med godkänt betyg i ämnet Idrott och hälsa.

I rollen som vikarierande administrativ assistent ingår det att ge kundservice till våra kunder via telefon och mail, planera kursupplägg för simskolor och övriga kursverksamheter samt omvärldsbevakning. Du arbetar till stor del självständigt och får stort ansvar i att planera din tid men du arbetar också mycket tillsammans med simlärarna där du stöttar dem i deras dagliga arbete. Vid behov kommer du också att leda skolsim och simskola samt hålla kurser i HLR, första hjälpen och livräddning.

Som administrativ assistent på simsektionen kommer din arbetsplats variera utifrån verksamhetens behov men din huvudarbetsplats är Hylliebadet. Arbetstiden är förlagd dagtid och du kommer att ha flextidsavtal. I vissa perioder kan även kvällsarbete förekomma. Aktuell tjänst är ett vikariat som sträcker sig till 2024-06-16.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen eller motsvarande samt är simkunnig. Du har arbetslivserfarenhet av simskoleverksamhet och om du har simlärarutbildning, utbildning i HLR, första hjälpen och/eller livräddning är det meriterande. Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har arbetat med kundservice eller i en administrativ roll. Det är också positivt om du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga med särskilda behov, tex. inom skolvärlden eller inom föreningslivet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Du har god datorvana och kan Officepaketet. B-Körkort är ett krav för tjänsten.

Som person tror vi att du är kommunikativ, lösningsfokuserad och självgående. Du har en god förmåga att lyssna in behovet hos dina kollegor och våra kunder.

Om arbetsplatsen

Fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet

Enheten bedriver egen verksamhet på Hylliebadet, Oxievångsbadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Öresunds Funkis – badet utan hinder, Torups friluftsgård och Bulltofta motionscenter. Rosengårdsbadet har också en utomhusbassäng som är öppen för Malmöborna sommartid. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda Malmöborna som årligen medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. I förvaltningens bad- och rekreationsenhet ingår det en simsektion som har som uppdrag att öka simkunnigheten bland Malmös barn, unga och vuxna. 

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat till och med 2024-06-16 med eventuell möjlighet till förlängning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt

För alla medarbetare på fritidsförvaltningens simsektion är simkunnighet ett krav. I samband med intervjun kommer därför ett simtest att genomföras. I simtestet ingår simning 200 meter, att dyka och hämta en docka på 3.8 meters djup, bogsering av docka 25 meter samt att kortfattat redogöra för HLR.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens bad- och rekreationsenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare