Hoppa till innehåll
Linde Material Handling logotyp

Kvalificerad mekaniker till Malmö

Ansök nu
Har du ett intresse för fordon och maskiner och vill arbeta med truckar i världsklass? Är du redo för en ny utmaning och vill bli vår nya kollega? Då kanske du är den vi söker!

Vad erbjuder vi?
  • Roligt och varierande jobb som mekaniker där du får arbeta med ett av branschens starkaste varumärken
  • Flexibelt arbete
  • Trygg arbetsgivare med familjär känsla
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Utbildningar i den senaste tekniken
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Härliga kollegor
  • Balans mellan arbete och fritid
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med utrustning och ombyggnation av nya truckar inför leverans till kund. Hos oss ingår du i ett team av erfarna mekaniker som gör kundanpassningar på truckar, framför allt inom lagerhantering t ex ledstaplare.

Du kommer att ha din egen arbetsplats och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Här får du arbeta i ett mindre team med tre personer, du fyller en viktig plats i och bidrar till teamet.

Vi tror på en sund balans mellan arbete och fritid, hos oss jobbar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Placering är i vår produktionsenhet i Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att meka med fordon eller maskiner. Vi ser att du har ett stort intresse för att skruva och meka, antingen genom arbete eller som fritidsintresse. Du har med fördel en teknisk utbildning, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om fordonsel, mekanik, kan läsa ritningsunderlag och elscheman. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad.

Du är van att använda dator i arbetet.

Körkort B krävs.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt kunna planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.

Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av produktionsledare Stefan Ahlgren på 070- 325 93 20.

Vill du vara med på vår framgångsresa? Varmt välkommen med din ansökan senast 30 september 2023. Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare