Hoppa till innehåll
Bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionalitet står högt på agendan.

Limhamns Industriservice är ett företag som arbetar med många olika områden, vi erbjuder alla typer av reparationer, svets, tryckluft, el/automation, motor, hydraulik, mekanisk verkstad.

Som industritekniker ingår du i kompressor avdelningen på Limhamns Industri Service. Dina arbetsuppgifter är att åka ut till kunder och utföra service och reparation av trycklufts utrustning samt förbättringsarbeten inom våra anläggningar. Med vårt breda utbud av tjänster så kan det hända att man blir inkallad på andra avdelningar där man får chansen att utvecklas och lära sig nya arbetes område

Kompetens

  • Relevant gymnasiekompetens eller dokumenterade utbildningar som tekniker/elektriker
  • Tekniskt intresserad.
  • Allmän el kunskap är premierat.
  • Svenska och engelska
  • Du ska givetvis ha körkort, med klassning B och uppåt.

Tjänsten innebär mycket kontakter såväl internt som externt med leverantörer och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god kommunikation och hög anpassningsförmåga. Dessutom ser vi att du också är en god problemlösare som är noggrann och strukturerad. Det är även viktigt för oss att du skapar goda relationer och verkar för ett gott samarbete med våra kunder. Vi ser gärna att du tycker om att komma med input till förbättringar, har mycket energi och tycker att det är roligt med fysiska utmaningar!

Svar till:
Roger Jönsson.
rogge@limhamns.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Liknande jobb