Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Studie- och yrkesvägledare | Lernia Utbildning | Malmö | 25-30%

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en glad och energifull person som drivs av att hjälpa andra? Har du utbildat dig till SYV och brinner för att förverkliga andras potential? Då är det här en utmärkt möjlighet för dig! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Inom ramen för våra vuxenutbildningar arbetar du tätt tillsammans med lärare. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär till stor del administration och annat kontorsarbete.

Bland dina arbetsuppgifter ingår:
  • vägledning individuellt eller i grupp, information, kundkontakter, med mera.
  • samverkan med tjänstgörande lärare gällande schemaplanering samt revideringar av elevernas studieplaner
  • arbete med elevregistrering och övriga administrativa ärenden.
Om dig

Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen från högskolan samt administrativ utbildning eller erfarenhet. Du har erfarenhet från vuxenutbildning. Att du har god datorvana är en förutsättning. Har du tidigare arbetat kommunalt eller statligt är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi vill att du har stor energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter och gilla när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställning

Placeringsort: Malmö
Typ av anställning: tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.
Anställningsgrad: 25-30% enligt överenskommelse (10-12h/månaden).

Rekrytering

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Läs mer på Lernia.se
Lernia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Genom våra insatser inom utbildning, matchning, bemanning och rekrytering ser vi till att företag får den kompetens de behöver och att tiotusentals människor kommer i arbete. Det har varit vår uppgift i över hundra år.

Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Här får du själv utvecklas samtidigt som du ser andra växa genom sina nästa steg i arbetslivet. Vi är alla lika och unika och alla behövs. Det tror vi starkt på och det verkar vi för - tillsammans. Tillsammans utvecklar vi framtidens arbetskraft.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Utbildning
Företagslogga
Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga