Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Sommarjobb som administratör inom logistik, deltid, i Malmöregionen

Ansök nu
Sommarjobb som Administratör inom logistik i Malmöregionen, deltid

Är du en metodisk, serviceinriktad och kvalitetsmedveten person som drivs av att få lära dig nya saker och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du lär dig nytt och utvecklas på jobbet? Då kan rollen som Administratör inom logistik hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta på en speditionsavdelning. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat orderhantering, transportbokningar - främst inrikes, fakturering, posthantering, uppdatering av Excelfiler och scanning av dokument. Mer specifikt innebär det att du kommer att ha daglig kontakt med chaufförer, kollegor och leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt och effektivt.

Uppdraget är på deltid, ca 20 - 30 tim/ vecka, dagtid.

Vem söker vi?

Till rollen som Administratör inom logistik söker vi dig som är en ambitiös och tålmodig person. Du motiveras av att få lära dig nya saker och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av administrativt arbete och gärna har arbetat i CRM-system. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Utöver det är det en stor fördel om du har arbetat med administration inom logistik/ekonomi tidigare. Vi ser gärna att du är student och att du kan arbeta deltid under hela perioden 15/6 - 18/8.

Om kunden

Kunden är ett internationellt och välkänt industriföretag i Malmöregionen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch som har mycket att erbjuda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Susanne Moe, mobil: 0722 541154 eller Hanna Åkesson, mobil: 0722 541139. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska in
Mer info
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare