Servicemedveten lagerarbetare sökes till växande företag i Malmö!

Servicemedveten lagerarbetare sökes till växande företag i Malmö!

Brinner du för god service och ansvarstagande, samtidigt som du vill ha kul på jobbet? - Se hit!

Dina arbetsuppgifter

På avdelningen kommer du främst att arbeta med hantering av in- och utleveranser, samt bokning av transporter. Du arbetar nära dina kollegor, vilket innebär god kommunikation och samarbete er emellan. Du kommer att arbeta i LogTrade, samt köra truck.

Du är en social, ansvarstagande och driven person som inte är rädd för att ta dig an utmaningar. Vi tror att du redan har gedigen erfarenhet av hantering av utleveranser och trivs med dessa uppgifter, kanske har du haft en ansvarsroll på någon av dina tidigare arbetsplatser. Vi tror även att du brinner för service och att dina sociala förmågor bidrar till att du kan bygga kundrelationer.

Du har erfarenhet av lagerarbete, hanterat order och har erfarenhet av att köra ledstaplar.

Vi önskar att du:
  • Har erfarenhet av att arbeta i LogTrade
  • Har giltigt truckkort (A behörighet)
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Har god datorvana
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Arbetet omfattar heltid, dagtid. Tjänstgöringsort är Malmö.

Anställningen inleds med 6 månaders visstidsanställning och för rätt person finns goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Tillträdesdag

Omgående/enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Alla ansökningar tas emot på vår hemsida www.lernia.se Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Elin Nordström, elin.nordstrom@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av Sveriges största grafiska företag och finns på 10 orter runt om i Sverige. Deras bredd inom grafisk produktion och media gör att de kan erbjuda helhetslösningar till sina kunder från idé till distribuerad produkt, både i digital och tryckt form.

På avdelningen i Malmö är ordning och reda och gott kamratskap nyckeln i en vardag som präglas av service och utmaningar.