Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Maskiningenjör till dynamiskt företag i Malmö!

Ansök nu
Gör skillnad i världen som maskiningenjör hos vår dynamiska kund i Malmö!

Vill du vara en del av ett framgångsrikt expansivt företag som utvecklar framtidens förarplatser för användning i tuffa miljöer över hela världen? Vi söker nu en maskiningenjör som brinner för teknik och innovation för att stärka vår kunds team på avdelningen Heavy Compaction Design & Development.

En varierande roll med möjlighet att påverka framtiden

Som maskiningenjör hos vår kund kommer du att ha en stimulerande och mångsidig roll där du får arbeta med en mängd spännande uppgifter. Du kommer att utveckla toppmoderna designlösningar för förarplats, samtidigt som du skapar dokumentation och ritningar för produktion och inköp. Du kommer också att ha en viktig roll i att fastställa kravspecifikationer, utföra riskbedömning, dimensionering och teoretisk verifiering. Som teknisk representant kommer du att agera som vår förlängda arm i leverantörsinteraktionen. Hos vår kund får du en unik möjlighet att påverka framtiden och vara en del av skapandet av innovativa lösningar som gör verklig skillnad!

Framgångsfaktorer

Vi söker dig som brinner för teknik och har en kandidat- eller civilingenjörsexamen i maskinteknik eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av mekanisk konstruktion, idealiskt inom förarmiljö, och har jobbat med 3D-modellering i tidigare roller. Du har erfarenhet av att arbeta med verktyget Creo eller liknande CAD program. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är tekniskt kunnig och alltid söker nya innovativa lösningar. Du har ett starkt driv att leverera enligt engagerade mål och trivs med att jobba både självständigt och i team. Du har också goda kunskaper i engelska, både i skrift och tal.

Placeringsort - Malmö, med regelbundna resor till Karlskrona

Du kommer att utgå från Malmö men resor till vackra Karlskrona sker ca en gång per vecka. Då du samarbetar med internationella team har du möjlighet att resa i affärssyfte.

Sök nu - Bli en del av ett framgångsrikt team!

Vi tror på en öppen, inkluderande och utvecklande företagskultur och söker dig som vill bli en del av ett framgångsrikt team. Vi erbjuder en spännande möjlighet att arbeta på ett expansivt företag som fokuserar på att utveckla framtidens förarplats. Du kommer att få arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där din kunskap och expertis kommer att uppskattas. Vår kund är stolt över att ha en stark företagskultur där samarbete, innovation och kreativitet är centrala värderingar.

Frågor om tjänsten:

Besvaras av rekryteringskonsult Susanne Moe, mobil: 0722 541154

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare