Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Driven truckförare/lagerarbetare till internationellt företag

Ansök nu
Truckförare sökes till vår kund i Malmöregionen

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu en erfaren lagerarbetare till vår kunds lager- och logistikverksamhet i Malmöregionen. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl struktur som förmåga till flexibilitet när så behövs. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som lager- och logistikmedarbetare kommer du att arbeta hos vår kund som är en internationell industrikoncern. I dina arbetsuppgifter ingår främst truck- och traverskörning, orderplock, packning och utleverans. Även en hel del lageradministration ingår i tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker framför allt dig som är engagerad, samarbetsvillig, positiv och med eget driv. Du motiveras av att vara en viktig medlem i teamet och att göra ett noggrant jobb. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är ansvarsfull, strukturerad och har ett högt säkerhetstänk då du kommer att hantera tungt gods. Du har god erfarenhet av truckkörning och lagerhantering samt god fysik och är inte rädd för att ta i när det behövs. Utöver det är det ett stort plus om du har traverskort.

För tjänsten krävs att du
  • har god erfarenhet av att köra motvikts-och skjutstativstruck
  • har giltigt truckkort med behörighet A och B
  • har erfarenhet från lager, industri eller motsvarande
  • har en IT-vana
  • har god fysik
  • har B-körkort
  • behärskar svenska i tal och skrift
Omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid, dagtid. Tjänstgöringsort är i Malmöregionen.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval, välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via lernia.se, vid övriga frågor är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson, 0722-541139 eller Susanne Moe 0722-541154.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare