Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Är du student och på jakt efter ett lagerarbete i sommar? Se hit!

Ansök nu
Om tjänsten

Som lager- och logistikmedarbetare kommer du att arbeta hos vår kund som är en mindre enhet inom frukt och grönsaksbranschen. Denna tjänst innefattar lagerarbete med arbetsuppgifter så som truckkörning, orderplock, packning samt utleveranser till kundbutiker.

Vem söker vi?

Eftersom arbetet är varierat och sker i ett högt tempo är det viktigt att trivas med detta och att du snabbt kan ställa om och byta fokus när så behövs. Tjänsten innebär samarbete med kollegor och kunder och därför söker vi dig som är en lagspelare och tycker om teamarbete. Rollen kräver att du är strukturerad, ansvarstagande och har lätt för att kommunicera.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50%, till exempel studier eller annat arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning, samt har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Du behöver även:
  • B- körkort och gärna erfarenhet av att köra lätt lastbil
  • Truckkort med behörighet A gärna också B
  • Erfarenhet från lager, industri eller motsvarande
  • Viss IT-vana
  • Behärskar svenska i tal o skrift
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltidstjänst under sommarmånaderna.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag - fredag,

kl. 06.00 - ca kl. 14.00. Tjänstgöringsort är i Malmöregionen

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Susanne Moe, 0722-541154.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare