Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Är du nyfiken på uppdraget som fordonsmontör i Malmö?

Ansök nu
Här får du arbeta med nyproducerade bilar tillsammans med ett härligt team i Malmö!

Om du är noggrann, snabblärd, gillar att jobba med händerna och har ett stort intresse för bilar kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Kanske har du jobbat som montör tidigare eller inom byggbranschen? Har du ett tekniskt intresse och gillar att jobba med händerna? Tveka inte isåfall att skicka in din ansökan redan idag!

Om kunden
Kunden är ett internationellt, stort och innovativt företag som är verksamt inom logistik- och transportbranschen. Företagets lokaler är trevliga och luftiga och ligger Malmö. Här blir du en del av en arbetskultur som formas av en god laganda.

Om rollen
Du kommer att arbeta med nya bilar som ska färdigställas till kund, med nybilsleveranser och påbyggnad. Ditt jobb innebär ett nära samarbete med andra kollegor på mekanikavdelningen. Du kommer att rapportera till avdelningschefen och arbeta i stora och klassiska lokaler industrihamnen. Du kommer att noggrant följa instruktioner och dokumentera samtliga moment för kvalitetsgranskning. Arbetet kräver viss fysisk ansträngning i vissa delmoment, där din arbetsställning kommer att variera.

Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en positiv och engagerad person som motiveras av att arbeta mot mål och att få lära dig nya saker. Du har ett stort intresse för teknik och drivs av att arbeta med praktiska uppgifter,

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete på verkstad och verktygsvana. Att du har god körvana av personbilar är viktigt, då du kommer att behöva köra in bilarna i verkstaden.

Utöver det är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet som montör, eller har en relevant utbildning inom fordon och gärna personbilar.

Vi önskar att du
  • har B-körkort (och god körvana av både automat- och manuella bilar)
  • har erfarenhet av att arbeta med verktyg
  • behärskar det svenska språket i både tal och skrift
  • har datorvana
  • har god fysik
Tillträde/omfattning/placeringsort
Heltidstjänst, dagtid måndag-fredag, i Malmö.
Tillträde till tjänsten är omgående/enligt överenskommelse.

Uppdraget sträcker sig över sommaren inledningsvis, men för rätt person finns möjlighet till förlängning.

Övrig information
Ansökningar tas endast emot via vår hemsida lernia.se, men har du övriga frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Elin Nordström, elin.nordstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare