Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vill du jobba med fastighetsskötsel i sommar?

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OM FÖRETAGET

Till en av våra kunder söker vi nu en Fastighetsskötare med start i sommar.

Om tjänsten

Vi söker nu efter dig som är praktiskt lagd, har tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel/underhåll och trivs med att ha daglig kontakt med hyresgäster. Som Fastighetsvärd är du ansiktet utåt för fastighetsägaren. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att sköta både inre och yttre underhåll av fastigheterna och se till att de ger ett trevligt intryck.

I ditt arbete kommer du att hantera inkommande ärenden, ta hand om mindre reparationer samt arbeta med förebyggande underhåll för att se till att anläggningar och utrustning i den inre och yttre miljön är i gott skick.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom liknande arbetsroll. Du är kunnig inom olika områden och har förmågan att felsöka och genomföra enklare reparationer. Du behöver vara en mångsidig person som kan lösa olika typer av problem. Det är också viktigt att du har bra kunskaper i svenska samt god IT-vana.

Som person är du social, positiv och har en god förmåga att kommunicera med hyresgäster, kollegor och entreprenörer. Du är en lagspelare som inte tvekar att ta itu med uppgifterna som behöver göras och har ett prestigelöst förhållningssätt.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om anställningen

Uppdragslängd: Vikariat på 4 veckor
Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
Placeringsort: Malmö
Tillträde: Vecka 30
Sista ansökningsdag: söndag 21 juli 2024

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om lernia

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.