Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Spännande karriärmöjlighet som Truckförare i Malmöregionen

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Spännande karriärmöjlighet som Truckförare i Malmöregionen

Söker du efter en givande och utmanande karriärmöjlighet där du kan vara en del av ett engagerat team och samarbeta mot gemensamma framgångar? Vi är i behov av en erfaren truckförare för att förstärka vårt kunds lager- och logistikverksamhet i Malmöregionen. Vi erbjuder dig ett arbete i högt tempo som kräver struktur och flexibilitet. Din ansökan är välkommen redan idag!

Om Tjänsten

I rollen som lager- och logistikmedarbetare kommer du att bli en värdefull medlem av vårt internationella industrikoncerns lagerteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar truck- och traverskörning, orderplockning, packning och utleverans. Även en hel del lageradministration ingår i uppdraget.

Vem Vi Söker

Vi letar främst efter dig som är engagerad, positivt inställd och driven. Du trivs med att vara en del av ett team och är fokuserad på att utföra ditt arbete noggrant. Eftersom du kommer hantera tungt gods, är ansvarskänsla och högt säkerhetstänkande avgörande. God erfarenhet av truckkörning och lagerhantering är ett krav. Dessutom är det meriterande om du har ett traverskort.

För att passa för tjänsten bör du:
  • Ha gedigen erfarenhet av motviktstruckar och skjutstativstruckar
  • Besitta ett giltigt truckkort med behörighet A och B
  • Ha tidigare erfarenhet inom lager, industri eller liknande områden
  • Ha grundläggande IT-färdigheter
  • Vara i god fysisk form
  • Ha B-körkort
  • Behärska svenska i tal och skrift
Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid och dagtid med placering i Malmöregionen.

Ansökan och Kontakt

Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via vår webbplats, lernia.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson på 0722-541139 eller Susanne Moe på 0722-541154.

Om Lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi arbetar med att utveckla människor, företag och organisationer genom rätt kompetenslösningar i alla skeden av arbetslivet och arbetsmarknaden. Vi strävar efter att skapa en bättre matchning på arbetsmarknaden och hjälpa fler människor att bli självförsörjande samtidigt som vi stärker konkurrenskraften för företag och organisationer. Gör din karriärresa med oss och ta steget mot nya möjligheter!
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare