Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Jobba som fordonsmontör i Malmö

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Här får du arbeta med nyproducerade bilar tillsammans med ett härligt team i Malmö!

Om du är noggrann, snabblärd, gillar att jobba med händerna och har ett stort intresse för bilar kan det här uppdraget vara helt rätt för dig.

Om kunden
Kunden är ett internationellt, stort och innovativt företag som är verksamt inom logistik- och transportbranschen. Företagets lokaler är trevliga och luftiga och ligger Malmö. Här blir du en del av en arbetskultur som formas av en god laganda.

Om rollen
Du kommer att arbeta med nya bilar som ska färdigställas till kund, med nybilsleveranser och påbyggnad. Ditt jobb innebär ett nära samarbete med andra kollegor på mekanikavdelningen. Du kommer att rapportera till avdelningschefen och arbeta i stora och klassiska lokaler i industrihamnen. Du kommer att noggrant följa instruktioner och dokumentera samtliga moment för kvalitetsgranskning. Arbetet kräver viss fysisk ansträngning i vissa delmoment, där din arbetsställning kommer att variera.

Just nu söker vi någon som kan jobba med eftermontering av kupévärmare av märket Webasto. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du monterat just bränsledrivna kupévärmare av märket Webasto, eller liknande produkt.

Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en positiv och engagerad person som motiveras av att arbeta mot mål och att få lära dig nya saker. Du har ett stort intresse för teknik och drivs av att arbeta med praktiska uppgifter,

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete på verkstad och verktygsvana. Att du har god körvana av personbilar är viktigt, då du kommer att behöva köra in bilarna i verkstaden.

Utöver det är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet som montör, eller har en relevant utbildning inom fordon och gärna personbilar.

Vi önskar att du
  • har B-körkort (och god körvana av både automat- och manuella bilar)
  • har jobbat med montering av bränsledrivna kupévärmare
  • har erfarenhet av att arbeta med verktyg
  • behärskar det svenska språket i både tal och skrift
  • har datorvana
  • har god fysik
Tillträde/omfattning/placeringsort
Heltidstjänst, dagtid måndag-fredag, i Malmö.
Tillträde till tjänsten är omgående/enligt överenskommelse.

Övrig information
Ansökningar tas endast emot via vår hemsida lernia.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.