Skadedjurstekniker Malmö

Skadedjurstekniker Malmö

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Är du nyfiken, orädd, har en känsla för service och gillar att köra bil i jobbet? Då har vi jobbet för dig!

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av skadedjurshantering – vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi ger dig rätt utbildning för att bli expert inom området! Dessutom bjuder vi på trevliga kollegor och du får vara med och utveckla en ny affär inom Länsförsäkringar Skåne.

Om tjänsten
I huvudsak kommer du arbeta med att åtgärda skadedjursproblem hos våra kunder. Du analyserar vad kunden har för behov och hittar lösningen på åtgärd. Att du är serviceinriktad och gillar att ge det lilla extra till kunden ser vi som en självklarhet. I rollen som skadedjurstekniker ingår också att kunna ge råd i byggnadstekniska frågor och utföra skadeförebyggande inspektioner vid behov. Det kan även innebära att vistas i trånga utrymmen och klättra på stegar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du utgår från vårt kontor i Malmö.

B-körkort är ett krav för den här tjänsten.

Vårt erbjudande till dig:
Vi hoppas att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss. Vi är ett härligt team som jobbar tätt tillsammans, samtidigt som du jobbar självständigt och vi ger dig frihet under ansvar. Länsförsäkringar Skåne är en trygg arbetsgivare med bra avtalsenliga villkor och förmåner. Vi värdesätter din utveckling och kundens upplevelse. Kvalitet före kvantitet kommer alltid vara våra ledord.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser till att du får en gedigen introduktion och utbildning. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och bidrar till utvecklingen samtidigt som du arbetar praktiskt ute på fält med skadedjurskontroll och kundmöten.

Självklart är du ansvarstagande och ser till att det du tar dig an blir slutfört med ett gott resultat. Då bolaget är i uppstart så är det viktigt att du som person trivs i en förändrings- och utvecklingsorienterad miljö, som med ett positivt och anpassningsbart förhållningssätt tar dig an dina arbetsuppgifter.

Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke eller hantverksyrke.

Frågor?
Om du vill veta mer om Länsförsäkringar Skåne eller tjänsten är du välkommen att kontakta

Alexander Nilsson Gruppchef, Länsförsäkringar Skåne Service & Sanering AB 040-6338496.

Facklig representant för Forena är Therese Borgöö tel. 0411-338103 och ansvarig HR är Therese Jung, therese.jung@lansforsakringar.se

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 29 januari 2023 med CV och personligt brev. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig efter att du skickat in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Alexander Nilsson
Telefon 040-6338496
Område Malmö stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.