Hoppa till innehåll
Länsförsäkringar Skåne logotyp

Kontorsområdeschef Bank Privat

Ansök nu
Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa som områdeschef för tre av våra sex bankkontor i Sydvästra Skåne

Som Kontorsområdeschef inom Länsförsäkringar Skåne ansvarar du för tillväxten och resultatet avseende privatsegmentet inom bankaffären på dina enheter, samt att kvalitén för denna del av verksamheten följer regelverk, riktlinjer och policys. Du bidrar också till verkställandet och genomförandet av beslutade strategier och att affären utvecklas enligt strategisk plan och i linje med affärsplan.

Du har tre direktrapporterande rådgivningschefer och totalt antal medarbetare inom din avdelning är ca 25 personer. Du rapporterar till Privatmarknadschef Bank och ingår i ledningsgruppen för privataffären inom bank.

Genom att optimera samarbetet med övriga enheter, så bidrar du till att vi når maximal markandsbearbetning och kundnöjdhet. Du samarbetar även nära fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling inom ditt verksamhetsområde.

Placeringsort är Malmö, Lund eller Helsingborg. Tjänsten innebär en del resor inom Skåne och du förbinder dig att använda egen bil i tjänsten.

Vem är du?

Du är en tydlig ledare och god kommunikatör med förmåga att skapa engagemang och vinnande team. Ditt beslutsfattande kännetecknas av mod och tydlighet. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta för att skapa gemensamma resultat och har en naturlig fallenhet för att coacha och utveckla medarbetare. Du har förmågan att se individen, bygga starka team som tillsammans levererar de resultat som krävs för att bolaget ska nå affärsmålen.

Självklart har du mångårig erfarenhet från bankverksamhet och är van vid att leda en organisation med till dig rapporterande chefer. Du är nyfiken och har ett stort intresse för omvärlden generellt och det finansiella området speciellt. Du har en särpräglat god förmåga att förstå och analysera affären, marknaden och förstå var branschen är på väg när det gäller erbjudande, service och distributionssätt för bästa effektivitet och kundupplevelse.

Du drivs av att skapa resultat och har ett driv som gör att de runt omkring dig inspireras att prestera. Det är en stor fördel om du har dokumenterad erfarenhet att driva utveckling och trivs med att leda förändring i högt tempo.

Du är van vid att arbeta agilt med ständiga förbättringar och ständig utveckling som en naturlig del i ditt ledarskap. Ödmjukhet och förmåga att reflektera är andra viktiga egenskaper för att själv utvecklas som ledare.

Vilka är vi?

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet. Vi är drivna och nyfikna på framtiden och tror på att vi tillsammans med gott samarbete kan göra skillnad. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samarbete, utveckling och enkelhet. Stort fokus för vår framgångsrika bank är på kund, tillväxt, lönsamhet och utveckling.

Ansökan

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev. I urvalsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 8 november 2023.

Vill du veta mer?

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Lundvall, Privatmarknadschef Bank, 0790-985168.

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö, 0411-33 81 03 och ansvarig HR är Jenny Lundqvist, jenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Länsförsäkringar Skåne logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Trelleborg
Organisation & ledning
Företagslogga