Hoppa till innehåll
Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker dig som verkligen brinner för AML och bedrägeriärenden.

Hos oss blir du en viktig del av ett kompetent team i ett länsbolag med stort utvecklingsfokus.

Tillsammans med dina kollegor inom AML så har ni det huvudsakliga ansvaret för att:
  • Hantera AML och bedrägeri utredningar.
  • Driva förbättringsarbete inom AML arbetet i LF Skåne.
  • Stötta övriga medarbetare i vårt länsbolag gällande AML frågor.
Ditt arbete inom AML fokuserar på att skyndsamt hantera inkommande ärenden, säkerställa hantering av KYC listor inom deadlines och agera stöd i vardagen gällande AML för kollegorna inom övriga Länsförsäkringar Skånes bankverksamhet.
Du förväntas vara strukturerad och noggrann med ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du har ett nära samarbete med kollegorna inom avdelningen och en bra dialog med kollegor i bankverksamheten. Arbetet kräver samarbete med dina kollegor i samma yrkesroll och ett gediget intresse för kunden och kundens engagemang i vår bank. Tillsammans strävar vi ständigt efter förbättringar för kund och kollegor.

Tjänstens placering är på vårt kontor Gängtappen i Malmö.

Vem är du?
Du är en person med mycket ansvarskänsla. Du har ett genuint intresse för kunden och för att förstå dennes beteende och behov. Att tolka och arbeta med uppsatta lagar och regelverk faller sig naturligt för dig.

Du har dokumenterad erfarenhet av KYC och AML och du har gärna även arbetat med administrativt arbete inom finansbranschen. Du är förändringsbenägen och ser utveckling av både dig själv samt verksamheten som en självklarhet. Du har en förståelse för behovet att driva affärer i kombination med att hålla hög kvalité i arbetet.

Att skapa bra relationer är viktigt för dig och du har en förmåga att ge feedback till kollegor såväl som att lämna negativa beslut till kund. Självfallet är du mål- och resultatinriktad och har ett stort sinne för affärsmannaskap. Att lyssna är en av dina viktigaste egenskaper i kombination med ett fördomsfritt mindset.

Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet från att ha arbetat med dessa frågor tidigare.

Vilka är vi
Tjänsten ingår i Avdelning Bank vilket är en specialistgrupp inom Länsförsäkringar Skåne med huvuduppdrag att hantera och erbjuda support till kontorsrörelsen inom krediter, AML, egenkontroller och compliance. Vi är totalt 12 medarbetare och gruppen består av medarbetare med hög kompetens och stort engagemang. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp inom Avdelning Bank som består av 3 AML specialister som vi kallar AML-kontakter och 3 AML-stöd.

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar skapar vi förutsättningar för att vara kundernas enda bank.

Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträds omgående.

Ansökan
Välkommen att ansöka med CV och personligt brev. I urvalsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 1 dec 2023.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta antingen Bankchef Marcus Wennick 0767-738590, marcus.wennick@lansforsakringar.se

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö: therese.beroo@lansforsakringar.se
Kontakt HR: jenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Länsförsäkringar Skåne logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Marcus Wennick
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.
https://jobb.lansforsakringar.se/LansforsakringarSkane/content/LansforsakringarSkane/?locale=sv_SE

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga